Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus (verkko-opinnot)

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Espoo, Hyvinkää, Lohja, Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Videoesittely

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus (verkko-opinnot)

Liiketalouden koulutus

Liiketalouden koulutus

Liiketalouden koulutus on hyvin laaja-alainen koulutus, jossa pääset opiskelemaan työelämässä tarvittavia keskeisiä taitoja. Voit suunnata sijoittumistasi työelämään jo opintojen aikana omien mieltymysten, tavoitteiden ja unelmiesi mukaan.

Koulutus on suunniteltu niin, että siihen kuuluu kaikille pakollisia ns. ydinosaamisen opintoja ja sen lisäksi ns. täydentäviä opintoja. Täydentävillä opinnoilla tarkoitetaan sitä, että voit itse valita, mihin haluat tarkemmin syventyä. Täydentäviä opintoja voit opiskella opintojaksoilla ja projekteissa. Lisäksi työharjoittelussa ja opinnäytetyössä pääset kehittämään esim. jonkun yrityksen toimintaa.

Liiketalouden koulutuksen lähtökohtana on, että oppimiselle on erilaisia ratkaisuja opiskelijan elämäntilanteen mukaan. Koulutuksen verkkototeutus vaatii itsensä johtamisen taitoja ja kurinalaisuutta. Verkko-opintoihin sisältyy paljon itsenäistä työtä, mutta se ei ole yksinäistä puurtamista. Opintoja tehdään yhdessä etäyhteyksiä hyödyntäen ryhmissä.

Liiketalouden koulutukseen kuuluu kaksi harjoittelujaksoa, jotka kestävät 3 kk. Harjoittelun voi tehdä myös yhdessä pätkässä, jos haluaa. Yritykset ja organisaatiot tarjoavat Laurealle harjoittelu- ja työpaikkoja, mutta voit myös itse etsiä oman harjoittelupaikan.

Monimuotototeutus sopii erityisesti opiskelijoille, jotka käyvät opintojensa ohella töissä. Monimuotototeutus sisältää päiväopiskelua enemmän itsenäistä opiskelua ja se edellyttää opiskelijalta itseohjautuvuutta.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus (verkko-opinnot)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus (verkko-opinnot) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: