Ammatillinen koulutus

Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatti

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
3 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 950 EUR + alv 24%
Aloitus
24 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
3 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 950 EUR + alv 24%
Aloitus
24 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatti

Rastor-instituutti
Työhyvinvoinnin kokemus on lopputulos, joka saavutetaan tekemällä oikeita asioita ja tekemällä asioita oikein. Tee työhyvinvointia rakentavista toimista inhimillinen investointi, jolla parannatte työtyytyväisyyttä, houkuttelette oikeanlaisia työntekijöitä ja tuette liiketaloudellista menestystä. Koulutuksessa saat keinoja, joilla kehität työhyvinvointia kohti mitattavia tavoitteita.

Hakeminen

Työhyvinvointi muodostuu turvallisuudesta, terveydestä, tuottavasta työstä, osaamisesta, johtamisesta ja työyhteisön toiminnasta. Työn pitää tuntua mielekkäältä ja sitä pitää olla juuri sopivasti. Kun nämä ovat kunnossa, henkilöstö voi hyvin. Ota haltuun työhyvinvoinnin kokonaisuus, tiedät, mihin omassa organisaatiossasi tulee tarttua ensimmäiseksi.   

Opit kehittämään työhyvinvointia pitkäjänteisesti ja saat työkalupakkiisi toimivia käytäntöjä työhyvinvoinnin tukemiseen. Osaat huomioida työhyvinvoinnin muodostumisen eri tasot ja tunnistat yksilön, tiimin ja organisaation tarpeet. 

Koulutus on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka suunnittelevat tai vastaavat organisaatioon työhyvinvoinnin kehittämisestä. Erityisen hyvin se soveltuu liiketoimintavastuullisille, esihenkilöille, HR-ammattilaisille sekä työhyvinvoinnin asiantuntijoille ja sellaisiksi kehittyville. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatin.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin kehittäjän sertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.