AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | muuntokoulutus sairaanhoitajille | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio (+1 sijaintia)
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Terveydenhoitaja (AMK) | muuntokoulutus sairaanhoitajille | monimuotototeutus

Terveydenhoitajana olet hoitotyön – ja erityisesti terveydenhoitotyön – asiantuntija.

Terveydenhoitajana osaat ehkäistä ja ylläpitää yksilöiden, perheiden, työ- ja muiden yhteisöjen, väestön ja ympäristön terveyttä. Lisäksi osaat ehkäistä sairauksia, vahvistaa asiakkaiden voimavaroja, itsehoitoa ja kykyä elää terveellisesti.

Koulutuksen aikana hankit vahvat kliinisen terveydenhoitotyön ja hoitotyön perustiedot ja -taidot sekä hyvät vuorovaikutus‐ ja yhteistyötaidot. Osaat viestiä suullisesti ja kirjallisesti sekä alalla toimivalle että alan ulkopuoliselle yleisölle. Kykenet kansainväliseen viestintään ja vuorovaikutukseen ruotsin kielellä ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä.

Valmistuttuasi osaat ratkaista ammattialan ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja osaat vastata terveydenhoitotyön ja hoitotyön ammatillisista tehtävistä perustaen toimintasi parhaaseen mahdolliseen tutkimukselliseen näyttöön. Kykenet johtamaan ammatillista toimintaa ja hankkeita sekä työskentelemään terveydenhoitotyön ja hoitotyön asiantuntijatehtävissä. Sinulla on valmiudet toimia myös alan yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Savonian terveydenhoitajakoulutuksen pedagogisena lähtökohtana on laadukkaan ja työelämäläheisen koulutuksen sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnan monimuotoinen yhdistäminen. Virtuaaliset ja fyysiset oppimisympäristöt nivovat teorian ja käytännön luontevasti yhteen osaksi opiskelijan oppimista. Terveydenhoitajakoulutukselle on tyypillistä monimuotoisuus ja monialaisuus.

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto rakentuu jo aiemmin suoritetusta sairaanhoitaja (AMK) tutkinnosta (180 op) ja terveydenhoitajan ammatillisesta osaamisesta (60 op). Koulutus täyttää Euroopan parlamentin ja neuvoston sairaanhoitajakoulutuksesta antamien direktiivien vaatimukset (2013/55/EU).

Opiskelet terveydenhoitajatyön teoriaa ja lähdet soveltamaan osaamistasi äitiysneuvolaan, lastenneuvolaan, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon sekä työterveyshuoltoon. Opit soveltamaan näyttöön perustuvaa terveydenhoitajatyön osaamista eri toimintaympäristöissä ja sinulla on terveydenhoitotyön kehittämisvalmiudet.

Koulutukseen sisältyy neljä eri pituista harjoittelua, jotka ovat päätoimista opiskelua. Harjoittelupaikat ovat eri puolilla Suomea. Harjoitteluun liittyvistä kustannuksista opiskelija vastaa itse.

Uramahdollisuudet

Terveydenhoitajana voit työskennellä äitiys‐ ja lastenneuvolassa, tartunta- ja rokotuspoliklinikalla, koulu‐ ja opiskeluterveydenhuollossa, perhesuunnittelu- ja ehkäisyneuvolassa, työterveyshuollossa, avosairaanhoidon vastaanotoilla ja kotihoidossa/kotisairaanhoidossa sekä erilaisissa yhteisöissä ja järjestöissä. Voit toimia myös koulutus‐ ja projektitehtävissä sekä itsenäisenä yrittäjänä.

Tehtävänimikkeitä

  • terveydenhoitaja
  • sairaanhoitaja
  • Ohjaaja
  • palveluvastaava
  • hyvinvointikoordinaattori
  • yrittäjä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu