AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
4,5 (2 Arvioinnit)

Tradenomi (AMK) | verkkototeutus

Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus

Tradenomi (AMK) | verkkototeutus

Tradenomi on käytännönläheinen ja monipuolinen liiketalouden asiantuntija.  

Savonia-ammattikorkeakoulun tradenomikoulutuksessa opit ratkomaan markkinointiin, myyntiin, taloushallintoon ja henkilöstötoimintoihin liittyviä haasteita.  Saat myös hyvät valmiudet liiketoiminnan ja toimintatapojen kehittämiseen muuttuvissa toimintaympäristöissä.  

Opintoja tehdään paljon tiimityönä, joten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät opintojen aikana. Valmistuttuasi työskentelet tuloksellisesti ja vastuullisesti, niin osana tiimiä kuin itsenäisesti. 

Tradenomina työllistyt monipuolisiin asiatuntijatehtäviin palvelualoille tai kuntien ja valtion hallinnollisiin tehtäviin. Myös teollisuus tarjoaa erilaisia liiketalouden alan tehtäviä tradenomeille. Koulutus antaa hyvät valmiudet myös yrittäjänä toimimiseen. Tradenomeja tarvitaan aina! 

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Savonia-ammattikorkeakoulun tradenomiopinnoista saat laajan liiketalouden osaamisen. Tradenomin monimuoto-opinnot toteutetaan Savoniassa pääosin verkko-opintoina, joten opinnot sopivat mainiosti myös työelämässä oleville, ja koulutukseen voi osallistua mistä tahansa. 

Opinnoissa saat laaja-alaisen liiketoiminnan, talouden suunnittelun ja hallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin osaamisen. Tutkintoon sisältyy myös laaja valinnaisten opintojen osuus.  

Valinnaisten opintojen tarjonta antaa mahdollisuuden syventää ammatillista profiilia: voit opiskella esimerkiksi henkilöstöjohtamiseen liittyviä opintoja tai vahvistaa kehittämisosaamista oman työpaikkasi projektissa, jonka voit sisällyttää opintosuorituksiin.  Valinnaisissa yrittäjyysopinnoissa voit kehittää omaa yritysideaasi ja vahvistaa yrittäjävalmiuksiasi. Myös runsas kieliopintojen tarjonta on käytettävissäsi. 

Uramahdollisuudet

Työelämä tarvitsee tradenomeja, ja liiketalouden tradenomina työllistymisnäkymäsi ovat erittäin hyvät. Tradenomitutkinnon suoritettuasi voit toimia vastuullisissa suunnittelu-, esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä. 

Työpaikkanasi voivat olla eri alojen yritykset tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset.  Osana opintojasi saat valmiuden myös kansainväliseen toimintaan, mikä laajentaa työmahdollisuuksiasi entisestään. Opinnot antavat myös hyvät valmiudet yrittäjänä toimimiseen. 

Esimerkkejä mahdollisista tehtävänimikkeistäsi: asiakasneuvoja, asiakaspäällikkö, palveluneuvoja, myyntineuvottelija, markkinointisuunnittelija, markkinointipäällikkö, myymäläpäällikkö, palvelupäällikkö, kirjanpitäjä, taloussihteeri, palkkasihteeri, henkilöstöasiantuntija, rahoitusneuvoja, tilintarkastaja, controller, verosihteeri, talouspäällikkö. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
Jani
18 touko 2016
Tradenomi monimuoto

Monimuoto toteutus on loistava tapa sovittaa työelämä ja opiskelu yhteen. Savoniassa opetus on laadukasta ja ajanhermolla. Opiskelussa korostuu itsenäisyys ja omat tekemiset onk...

Näytä lisätiedot
5/5
Marjam.
10 joulu 2010

Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa (liiketalous) on todella ammattitaitoiset opettajat ja oppimisympäristönä käytetään myös Kuopion alueen innovatiivisimpia yrityksiä. Opet...

Näytä lisätiedot
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu