Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi (YAMK) | Digital Health

Pituus
2,5–3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2,5–3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Tradenomi (YAMK) | Digital Health

Digitalisaatio haastaa paitsi sosiaali- ja terveysalan toiminnan, myös ajattelun. Uutta on, että asiakas saa kaiken itseään koskevan tiedon ja vertaisena osallistuu itseään koskevaan päätöksentekoon. Digitalisaatio ei kuitenkaan synny itsestään. Siihen tarvitaan monialaista osaamista, jotta työelämä sitoutuu muutokseen ja sen aktiiviseen eteenpäin viemiseen. Digitalisaatio tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Vuoden 2014 alusta lukien terveyspalveluja on voinut käyttää kaikissa EU-maissa. Rajat ylittävään hoitoon haetaan sähköisistä palveluista lisäarvoa.

Master in Digital Health antaa valmiuksia tulevaisuuden sosiaali- ja terveysalan palvelujen innovatiiviseen sähköiseen kehittämiseen, palvelujen tuottamiseen, asiantuntijaorganisaation johtamiseen sekä palvelujen laatutyön kehittämiseen ja johtamiseen. Koulutuksessa hankitaan valmiuksia tulevan sote-uudistuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin erilaisissa alan toimintaympäristöissä.

Opinnot voit suorittaa kokonaan verkko-opintoina. Tutkinto-ohjelma on englanninkielinen. Opiskelijana teet henkilökohtaisen opintosuunnitelman yhdessä ohjaavan opettajasi kanssa. Koulutus järjestetään yhdessä tekniikan alan sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kanssa.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa painottuu työelämälähtöisyys. Opinnäytetyön aihetta valitessa voit huomioida oman työsi ja työyhteisösi kehittämistarpeet ja suunnata kehittämistyön aiheesi sen mukaisesti. Opinnäytetyö on mahdollista tehdä erilaisiin yhteistyöorganisaatioihin. Kaikissa oppimistehtävissäsi käytät näyttöön perustuvaa tietoa ja sovellat opittua käytännön työelämään.

Ammattiopintoja ovat esimerkiksi: Asianmukaiset johtamis- ja osallistumistyökalut (Leadership and technology in supporting staff and client participation), Monialainen ja eri käyttäjäryhmien välinen yhteistyö ja yrittäjämäinen tapa toimia (Interdisciplinary collaboration and entrepreneurship), esineiden Internetin, mobiileiden palveluiden sekä työ-, palvelu- ja osallistumisprosessien vuorovaikutteinen kehittäminen (Integration of Mobile and IoT applications, Use cases and personalised technology), Sähköisten palveluiden hallinnointiosaaminen eri ympäristöissä (Managing digitalised health services, procurement contracts, protocols, certified devices and international health care law) ja Sosiaali- ja terveysalan sähköisten palveluiden turvallisuus (Security and ethical approaches in digitalised health services).

Yhteisiä opintoja ovat mm. menestyvä organisaatio, digitaaliset toimintaympäristöt, innovaatio-osaaminen, sähköisiin palveluihin liittyvä liiketoimintaosaaminen ja tutkimuksellinen kehittäminen.

Uramahdollisuudet

Asiantuntijakoulutuksen jälkeen sinun on mahdollista työskennellä alan asiantuntija- ja johtamistehtävissä moniammatillisissa työyhteisöissä. YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistossa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävänimikkeitä

  • Sähköisten palveluiden asiantuntija
  • Hanke- tai projektipäällikkö
  • Palveluesimies, palvelupäällikkö
  • Suunnittelija ja kouluttaja

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: Joint application January

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu