Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto

paikassa Mikkeli
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto

Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto

Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto

Suomen Nuoriso-opisto on valtakunnallinen kasvatus- ja ohjausalan osaamiskeskus, koulutuksen järjestäjä sekä jatkuvan oppimisen kasvattajayhteisö. Suomen Nuoriso-opisto järjestää kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa nuoriso- ja yhteisöohjaajan sekä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisaloilla monipuolisissa oppimisympäristöissä. Kansanopistona koulutustarjontaan sisältyy teatteritaiteen näyttämölinja, liikunnanohjauksen peruskurssi sekä monipuolinen kattaus erilaisia lyhytkursseja.

Suomen Nuoriso-opisto pitää arvojaan, yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta tärkeinä menestystekijöinä. Suomen Nuoriso-opisto on enemmän kuin oppilaitos. Opiston valmius osaamisen kehittämisen yksilölliseen tukeen tuovat joustavuutta opintoihin. Aktiivinen ja osallistava toimintatapa tukee uusia avauksia, kokeilukulttuuria ja rajojen ylittämistä. Toiminta luo välittävää, luovaa ja rohkeaa henkeä opiskelijaan. Tämä näkyy yhteisöllisenä, aktiivisena ja joustavana otteena. Koulutuksen järjestämisen rinnalla Suomen Nuoriso-opisto tukee Mikkelin seudun elinvoimaisuutta järjestämällä lisäarvoa tuottavia palveluja alueen yritysten, järjestöjen ja perheiden tarpeisiin.

Kampusalueella viihtyvät ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden lisäksi lukuvuoden kestävillä kansanopistolinjoilla opiskelevat sekä erilaisille lyhytkursseille osallistuvat kurssilaiset. Osaamisen kehittämiskeskiössä ovat ammatillisen koulutuksen nuoriso- ja yhteisöohjaus sekä lastenohjaus, sekä vapaan sivistystyön koulutuksissa liikunnanohjaus ja teatteritaide.

Haluatko lisätietoa Paukkula – Suomen Nuoriso-opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Paukkula – Suomen Nuoriso-opistoon yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaajan osaamisala | nuoriso- ja yhteisöohjaaja Mikkeli
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala | lastenohjaaja Mikkeli
  • = Mukana 2. asteen yhteishaussa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto

Paukkulantie 22
50170 Mikkeli

Sponsoroitu