Sivuston käyttötapa: Mobiili

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot
Tredun koulutukset

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suorittanut henkilö työskentelee vaativissa esimiehen työtehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, julkisen sektorin ravitsemispalveluissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa ja rahtilaivoissa. Hän voi toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö

Koulutus toteutetaan käytännön työtehtävien yhteydessä oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS ja opiskelun toteutus, laajuus ja kesto arvioidaan sen mukaisesti yksilöllisesti.

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta sivuilta.

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa sekä mahdollisuutta tehdä esimiestehtäviä omalla työpaikalla.

Myös kaikki hakijat haastatellaan.

Tutkinto / todistus

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Omaehtoinen koulutus: Osallistumismaksu 500 euroa (koko tutkinto) ja 300 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Oppisopimuskoulutus: on maksuton

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: