Tanhuvaaran Urheiluopisto

paikassa Savonlinna
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Tanhuvaaran Urheiluopisto

Tanhuvaara

Tanhuvaaran Urheiluopisto

Tanhuvaaran Urheiluopisto tarjoaa vertaansa vailla olevan opiskelu- ja harjoitteluympäristön luonnon äärellä, lähellä Savonlinnan keskustan palveluita. Tanhuvaarassa on monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat sekä ammattitaitoinen henkilöstö.

Liikuntakoulutus

Liikunta-alan ammatillinen koulutus on Tanhuvaarassa osa suomalaista koulutusjärjestelmää, jossa on panostettu opettajien koulutustasoon sekä opetusvälineistön laatuun. Tanhuvaara kouluttaa liikunnan perustutkintoon johtavaa koulutusta sekä liikunnan aikuiskoulutusta. Viime vuosien aikana koulutus on panostanut luontoliikuntaan, jossa järjestetään tutkinnonosana luonto- ja elämysliikunnan osio viikonloppukoulutuksena. Liikunta-alan koulutukset valmentavat laaja-alaisesti erilaisiin tehtäviin tarjoten opintojen ohella paljon eväitä elämään.

Liikunnan muodot ovat vuosien saatossa kasvaneet, mutta sama tarina liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisestä elää edelleen vahvana osana Tanhuvaaran toimintaa. Tanhuvaara tunnetaan erityisesti historiastaan, mutta myös kodinomaisuudestaan sekä kuuluisasta ”Tanhuvaaran hengestä”, joka on kulkenut Tanhuvaaran kehityksen mukana vuosikymmenet.

Haluatko lisätietoa Tanhuvaaran Urheiluopiston koulutustarjonnasta? 
Löydät lisätietoa Tanhuvaaran Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto Savonlinna
Liikunnanohjauksen perustutkinto Savonlinna

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Tanhuvaaran Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Tanhuvaaran Urheiluopisto

Moinsalmentie 1042
Savonlinna

 Näytä puhelinnumero

Sponsoroitu