Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Vaasa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto vastaa työelämän kehittyneisiin osaamistarpeisiin ja antaa mahdollisuuden tutkintoon johtavaan jatko-opiskeluun ammatillista väylää pitkin. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Sosiaali- ja terveysalan johtamisen koulutuksessa painottuvat johtamisen, kehittämisen ja talousosaamisen alueet, ja se antaa valmiudet toimia sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden vaativissa käytännön asiantuntija-, kehittämis-, päällikkö- ja johtotehtävissä.

Koulutus vahvistaa tutkivaa ja kehittävää työtapaa sekä antaa taitoja vastata dynaamisesti ja innovatiivisesti niin yhteiskunnan sosiaali- ja terveydenhuoltoon kohdistamiin haasteisiin kuin työelämästä nouseviin kehittämis- ja muutostarpeisiin.

Koulutuksen sisältö

Opiskelu toteutetaan monimuoto-opiskeluna lähi- ja etäjaksoineen. Tutkivaan oppimiseen pohjautuvaa ammatillista dialogia käydään kontaktiopetuksen aikana workshopeissa ja etäopiskelun aikana Moodlen oppimisympäristössä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on kodikkaan kokoinen, 3250 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. VAMKissa voit opiskella insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. VAMKissa opiskelu on aidosti yhteisöllistä, sillä kaikkien alojen opiskelijat opiskelevat samalla kampuksella. Kampus sijaitsee Vaasan Palosaarella, meren äärellä, aivan kaupungin keskustan kupeessa. Koulutusalat...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa