Ylemmät AMK-tutkinnot

Palvelumuotoilu | YAMK

Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Palvelumuotoilu | YAMK

Palvelumuotoilussa kehitetään hyviä asiakaskokemuksia ja vahvistetaan liiketoimintaa.

Palvelumuotoilijan työ on palveluiden suunnittelua ja kehittämistä sujuvammiksi sekä asiakkaan että palveluja tuottavan henkilökunnan kannalta. Palvelumuotoilussa otetaan huomioon myös palvelujen liiketaloudellinen kannattavuus ja tehokkuus.

Muotoilun menetelmiä sovelletaan esine- ja käyttöliittymäsuunnittelun lisäksi yhteiskunnan monilla osa-alueilla. Palvelumuotoilua hyödynnetään aineettomien palvelujen ja digitaalisten ratkaisujen suunnittelussa sekä työelämän muutos- ja kehitystehtävissä.

Palvelumuotoilun ylempään AMK-tutkintoon johtava koulutus on suunnattu muotoilijoille ja eri alojen asiantuntijoille, jotka haluavat päivittää osaamistaan, kehittää työtään sekä toimialaansa.

Koulutus antaa valmiuksia palveluosaamisen hyödyntämiseen konsultointi- ja asiantuntijatehtävissä. Oman yrityksen perustaminen jo opiskelun aikana on myös mahdollista ja sitä tuetaan Xamkissa laajoissa yrittäjäopinnoin.

Jatkuva muutos yhteiskunnassa mahdollistaa uusien toimenkuvien kehittämisen. Koulutus antaa hyvät edellytykset toimia palvelumuotoilun asiantuntijana monenlaisissa ja monialaisissa kehitystiimeissä. Valmistuttuasi voit työskennellä palvelua tarjoavan yrityksen tai julkisen sektorin asiakasrajapinnassa kehittäjänä, esimiestehtävissä tai tiiminvetäjänä.

Palvelumuotoilun opinnot

Koulutuksen sisällössä painottuu palvelumuotoilun tukena myynti- ja markkinointiosaaminen.

Voit täydentää opintoja omien tavoitteiden mukaisesti valitsemalla opintoja myös muista koulutuksistamme tai laajentaa osaamistasi esim. matkailusta tai Venäjäosaamisesta.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys.

Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä- ja ryhmätyöskentelyä. 5 opintopisteen opintojakso sisältää noin 3 lähiopetuspäivää.

Lähiopetusta järjestetään keskimäärin kerran kuussa perjantaina ja lauantaina.

Opintojesi alussa käynnistetään koulutuksesi opiskelijavastaavan kanssa henkilökohtainen opiskelusuunnitelmasi (HOPS), joka tukee opintojesi etenemistä ja ammatillista kasvuasi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kouvola
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu