Itsenäiset maisteriohjelmat

Master of Business Administration (MBA)

Geneva Business School , paikassa Geneve
Pituus
1,5 vuotta
Aloitus
syyskuu 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1,5 vuotta
Aloitus
syyskuu 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) / Geneva Business School

Geneva Business Schoolin Master of Business Administration -ohjelma on suunnattu aktiivisille ja ammattitaitoisille henkilöille, jotka haluavat kehittää uraansa. Koulutusohjelman opiskelijat tavoitteilevat intohimoisesti täyttä potentiaaliaan ja mahdollisuutta soveltaa oppimaansa työelämässä. Geneva Business School arvostaa, että MBA-opiskelijoiden aiempaa työkokemusta, mikä luo kehittävän ja yhteistyöhön perustuvan oppimisympäristön, jossa ideoita ja projekteja jaetaan ja analysoidaan.

Tämä MBA-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden valita ne kurssit, jotka soveltuvat parhaiten ammatilliseen tilanteeseesi. Geneva Business Schoolin professorit antavat sinulle henkilökohtaista tukea ja palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään tavoitteitasi kohti. Luennot pidetään työpäivän jälkeen, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat jatkaa uraansa opintojen ohella. Tämä Master of Business Administration -koulutusohjelma keskittyy käytännönläheiseen opiskeluun yhdistämällä akateemiset opinnit liike-elämään muun muassa verkostoitumismahdollisuuksien, tapahtumien ja yritysvierailujen kautta. Geneva Business School ohjaa opiskelijoitaan aktiivisesti verkostoitumaan ja löytämään työskentelymahdollisuuksia.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

syyskuu 2024

  • Lähiopetus
  • Geneve

maaliskuu 2025

  • Lähiopetus
  • Geneve

Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Sinulla tulee olla suoritettuna lukion päättötodistus (tai vastaava). Riittävän englannin kielen kielitaidon voi osoittaa saamalla TOEFL-kielitestistä vähintään 74 pistettä tai IELTS-kielitestistä vähintään 6,4 tai Duolingo-kielitestistä 105 pistettä. Hakuprosessiin sisältyy myös videohaastattelu Geneva Business Schoolin edustajan kanssa.

Geneva Business Schoolilla ei ole tarkkaa viimeistä hakupäivää, mutta haku kannattaa hyvissä ajoin. Suositus on 3 - 4 kuukautta ennen opintojen suunniteltua alkamista.

Tutkinto / todistus

Master of Business Administration (MBA)

Kustannukset

Koulutusta tarjotaan vain Geneven kampuksella.

Koulutuksen hinta on 12 950 Sveitsin frangia (noin 13 752 EUR) / lukukausi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Master of Business Administration (MBA)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Geneva Business School
La Voie-Creuse 16
1202 Geneve

Geneva Business School perustettiin vuonna 1995 Genevessä nimellä Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP). Ensimmäisinä vuosinaan oppilaitos keskittyi yksityispankkiirien kouluttamiseen Sveitsissä. 2000-luvun alussa korkeakoulu alkoi suuntautua enemmän kansainväliseen koulutukseen. Samalla oppilaitos tarjosi mahdollisuuden opiskella korkeakoulussa ilman aiempaa taustaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Geneva Business School ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu