Ammattitutkinnot

Finanssipalveluiden osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Finanssipalveluiden osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kehitä osaamistasi finanssialan osaajana ja suorita liiketoiminnan ammattitutkinto

Finanssipalveluiden koulutus antaa sinulle varmuutta hoitaa finanssialan ydintehtävät itsenäisesti sekä monipuolistaa asiantuntijuuttasi alasi eri tehtävissä. Tutkintoon tähtäävä koulutus antaa pätevyyden finanssialan työtehtäviin ja mahdollistaa seuraavat stepit urapolullasi.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit finanssialan työtehtävissä esimerkiksi pankissa tai vakuutusyhtiössä. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi vakuutusmyynti, lainaneuvonta, päivittäispankkipalvelut tai yrityspalvelut.

Käytännön toteutus

Opinnot on mahdollista suorittaa verkossa.

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Finanssipalveluiden osaamisala | Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu