Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailupalvelujen ammattitutkinnossa voit kehittää osaamistasi esimerkiksi matkailutuotteiden tai -palvelujen suunnittelemisessa ja tuotteistamisessa tai myynnin ja erilaisten asiakaslähtöisten matkailupalvelujen toteuttamisessa. Tutkinnosta saat eväitä tulevaisuuteen esimerkiksi erilaisiin matkailun asiakasneuvonta-, myynti- tai markkinointitehtäviin, tai työskentelyyn ohjelmapalveluissa, hotellin vastaanotossa tai vaikkapa tapahtumatuotannossa.

Kenelle?

Matkailupalvelujen ammattitutkinto sopii sinulle, kenellä on jo kokemusta matkailualalta, olet suorittanut matkailualan perustutkinnon tai omaat vahvan asiakaspalveluosaamisen.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Ammattitutkinnon haku on auki läpi vuoden ja aloituspäiviä on useita.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu