Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Haapavesi, Kalajoki
Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon suorittanut osaa suunnitella, tuotteistaa, myydä ja toteuttaa erilaisia asiakaslähtöisiä matkailupalveluja. Hän osaa työskennellä erilaisissa matkailualan asiakasneuvonta- ja myyntitehtävissä, markkinointitehtävissä, ohjelmapalvelutehtävissä, hotellin vastaanotossa tai tapahtumatuotannossa. Lisäksi hän osaa työskennellä myynti- asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, tuloksellisesti, vastuullisesti ja kestävän toimintatavan mukaisesti. Alan ammattilaisena hän varmistaa asiakkaiden turvallisuuden ja palvelee asiakkaita kielitaitoisesti sekä osaa arvioida ja kehittää omaa työtään.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta, Matkailun asiakaspalvelutehtävissä toimiminen (50 osaamispistettä) ja seuraavista valinnaisista tutkinnon osista (100 osaamispistettä): Hotellin vastaanotossa toimiminen, Hotellin puhtauspalveluissa toimiminen, Kokous- ja kongressipalvelutehtävissä toimiminen, Matkailun asiakasneuvonta- ja myyntipisteen hoitaminen, Matkailun markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiminen, Matkailualan turvallisuusosaajana toimiminen, Ohjelmapalvelujen toteuttaminan, Tapahtuman tuottaminen ja toteuttaminen, Yksilöityjen matkailupalvelukokonaisuuukisen koordinointi, Ammatillinen tutkinnon osa yrittäjän ammattitutkinnosta tai Ammatillinen tutkinnon ammatillisesta perustutkinnonsta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Matkailualan koulutuksessa voit suuntautua erä- tai hevospainotteisten matkailupalvelujen tuottamiseen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä alan yritysten kanssa.

Työelämässä

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon suorittanut työskentelee matkailuyrityksessä, matkailuorganisaatiossa, kokous- ja kongressipalveluissa, hotellissa, ohjelmapalveluyrityksessä tai yrityksessä, joka järjestää tapahtumia ja kongresseja. Työympäristönä voi olla esimerkiksi myös kylpylät, maatilamatkailuyritykset tai matkailukeskukset.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 400 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Kytökyläntie 260
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: