Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Kotka, Verkossa

Alkavat koulutukset
Kotka
Yhteishaku

Kotka
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti

Verkossa
Yhteishaku

Video

matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija

Nopeasti muuttuva matkailu tarvitsee ammattitaitoisia tekijöitä tarjoamaan vierailleen laadukkaita ja kestäviä matkailupalveluja, ainutlaatuisia elämyksiä sekä kiinnostavia aktiviteetteja. Haluaisitko sinä olla yksi heistä?

Suomi on matkailumaana kovassa nosteessa. Matkailijavirran myötä myös erilaisten matkailun ja vapaa-ajan palveluiden osaajien tarve kasvaa.

Perustutkinnossa voi erikoistua hotellin vastaanoton, matkapalvelujen myynnin tai matkailupalvelujen toteuttamisen työtehtäviin. Työtehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, tilausten vastaanotto, asiakkaiden opastaminen ja tapahtumissa toimiminen.

Hakeminen

Perustutkinto, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot sekä tutkinnon osat ovat jatkuvassa haussa eli voit hakea milloin vain. Voit myös opiskella oppisopimuksella, jolloin opiskelu perustuu työsuhteeseen. 

Koulutukset matkailun alalla:

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen myynnin osaamisala – Matka-asiantuntija

Matka-asiantuntijana työskentelet valtakunnallisissa, alueellisissa tai paikallisissa matkailun myynti- ja neuvontaorganisaatioissa, matka- tai matkailutoimistoissa, myyntipalveluissa, matkailukeskuksissa, keskusvaraamoissa, liikenneyhtiöissä tai myynti- ja neuvontapisteissä. Matka-asiantuntijan toimit myynti- ja neuvontatehtävissä.

Suunnittelet, tuotteistat, markkinoit ja myyt matkatuotteita ja -palveluja sekä neuvot ja opastat asiakkaita erilaisten matkapalvelujen ostamisessa.

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen osaamisala – Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailupalvelujen tuottajanatyöskentelet monipuolisesti erilaisissa matkailu- ja ohjelmapalvelujen tuotteistamiseen ja toteuttamiseen liittyvissä asiakaspalvelun työtehtävissä. Osaat suunnitella, markkinoida, myydä ja toteuttaa erilaisia ohjelmapalveluja sekä huoltaa ja hoitaa palvelussa tarvittavia välineitä, varusteita, eläimiä ja toimintaympäristöä.

Voit valita elokuva- ja tapahtumatuotannossa toimimisen tutkinnonosan ja sitä kautta työllistyä erilaisiin tapahtumiin ja elokuvaproduktioihin.

Matkailualan perustutkinto, majoituspalvelujen osaamisala – Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkalijanatyöskentelet hotelleissa tai muissa majoitusliikkeissä. Osaat toimia erilaisin liikeideoin toimivien majoitusliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä, tehdä huonevarauksia, sisään kirjautumisen ja lähtöselvityksen. Osaat esitellä ja myydä tuotteita sekä palveluja. Lisäksi osaat opastaa paikallisten matkailupalvelujen käytössä.

Voit opiskella matkailualan perustutkinnon myös kokonaan verkossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Ekami

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ekami järjestää ammatillista koulutusta neljällä kampuksella Kotkassa ja Haminassa. Lähes 350 ekamilaista auttaa yli 7000 opiskelijaa kehittymään tekijöiden tekijöiksi, oman alansa ammattilaisiksi. Ekamissa ammattiin opiskelu on hyvä valinta – olitpa nuori tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kymenlaaksonkatu 29
48100 Kotka

 Näytä puhelinnumero
www.ekami.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija tai matka-asiantuntija täytä seuraavat tiedot: