Ammatilliset perustutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaaja tai lastenohjaaja

Etelä-Pohjanmaan Opisto, paikassa Ilmajoki
Pituus
2-2,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
2-2,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaaja tai lastenohjaaja

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnossa osaamisalaksi voit valita nuoriso- ja yhteisöohjauksen tai varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan. Osaamisalaopintoihin hakeudutaan opintojen aikana.Opiskelija voi hakea ensisijaisesti niihin osaamisalaopintoihin, joita hänen opiskelutoimipisteensä tarjoaa. Opiskelijavalinta tehdään opiskelijan kiinnostuksen (hakutoiveen), opintomenestyksen ja osaamisalalle soveltuvuuden perusteella.Opiskelu on monipuolista ja käytännönläheistä.Työympäristöt määräytyvät osaamisalan mukaan.

Opintoihin kuuluu työpaikoilla tapahtuvaa koulutustaesim. erilaisissa varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan sekä nuorisotoiminnan yksiköissä. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), joka koostuu pakollisista ammatillisista opinnoista sekä valinnaisista opinnoista oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Lisäksi sovitaan oppimisympäristö (esim. oppilaitos, työpaikka, ulkomailla) sekä se, että miten osaaminen osoitetaan näytössä. Aikaisempi osaaminen tunnistetaan. Jokaisella opiskelijalla on oma ohjaava opettaja, jonka kanssa seurataan HOKS:n toteutumista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavsti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Ilmajoki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena peruskoulun tai lukion oppimäärä suoritettuna.

Voit hakea jatkuvan haun kautta suoraan oppilaitokseen milloin tahansa! Suorahaussa voivat hakea mm. henkilöt, joilla on jo aiempi ammatillinen koulutus tai lukiotutkinto.
Voit opiskella myös oppisopimuksella. Jos sinulla on tiedossa työnantaja, joka on valmis tekemään oppisopimuksen, voit aloittaa opinnot heti.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja tai lastenohjaaja

Kustannukset

Asuminen, ruokailu ja opinto-ohjelman mukainen opiskelu ovat opiskelijalle maksuttomia.

Opistolla asuvat opiskelijat ovat oikeutettuja täysihoitoruokailuun opiston ravintolassa päiväkahvia lukuunottamatta. Opiston ulkopuolella asuvat saavat arkipäivisin lounaan. Joissakin oppiaineissa peritään materiaalikustannuksista pieni maksu.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaaja tai lastenohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Pohjanmaan Opisto
Opistontie 111
60800 Ilmajoki

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin, tutustua itseäsi kiinnostavaan alaan ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu