AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | monimuotototeutus

Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | monimuotototeutus

Maaseutuelinkeinojen koulutus

Maaseutuelinkeinojen koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää ratkaisuja kestävämpään ruoantuotantoon tulevaisuudessa. Kestävällä maataloudella vaikutetaan maailmaan, ja me tarjoamme sinulle siihen työkalut. Voit opiskella tätä aihetta Mustialan historiallisella kampuksella, jolla on oma opetus- ja tutkimusmaatilansa.

Koulutuksen sisältö

Pääset opiskelemaan kasvi- ja kotieläintuotantoa, dataa ja teknologiaa, kiertotaloutta sekä yrittäjyyttä opintojesi aikana. Nämä ovat kaikille yhteisiä ydinopintoja, jonka jälkeen pääset valitsemaan mihin suuntaan haluat syventää opintojasi. Syventävät aineet kehittävät asiantuntijatöissä tarvittavaa osaamistasi esimerkiksi neuvonnan, markkinoinnin, talouden, kehittämisen tai asiakaspalvelun saralla.

Monimuoto-opiskelu koostuu itsenäisestä verkko-opiskelusta sekä jokaiseen opintojaksoon sisältyvästä työelämälähtöisestä oppimistehtävästä, joka tehdään tiimeissä. Tiimin kanssa luot yhteisen opiskelun aikataulun ja tavoitteet. Osa etäopetuksesta on aikaan sidottua, suurin osa aikaan sitomatonta. Opiskelutapa edellyttää oma-aloitteisuutta ja tehokasta ajankäytön hallintaa.

Työelämässä

Agrologiksi valmistuneena sinulla on laajat mahdollisuudet työllistyä erilaisiin tehtäviin. Voit toimia esimerkiksi elinkeinoelämän, teollisuuden, koulutuksen tai tutkimuksen parissa asiantuntijana, tai itsenäisenä yrittäjänä. Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet myös viranomaistehtäviin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu