Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus.

Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla yli 20 AMK-tutkintoa ja 9 ylempää AMK-tutkintoa kulttuurialan, luonnonvara-alan, sosiaali- ja terveysalan sekä liiketoiminnan, IT:n, tekniikan ja liikenteen aloilla.

Hämeen ammattikorkeakoulun seitsemän kampusta toimii kuudella paikkakunnalla Kanta-Hämeessä ja Etelä-Pirkanmaalla: Hämeenlinnassa, Forssassa, Riihimäellä, Valkeakoskella, Hattulassa ja Tammelassa. HAMKin rinnalla toimii myös toisen asteen koulutusta tarjoava Hämeen ammatti-instituutti sekä Ammatillinen opettajakorkeakoulu.

Kolme eri opiskelutapaa

HAMKin opiskelijana voit suunnitella opintojasi oman opiskelutyylisi ja elämäntilanteesi mukaan. Tarjolla on kolme eri opiskelutapaa, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon:

8-16: opiskelu kokopäivätyönä (nuorten koulutukset): Opinnot etenevät säännöllisellä rytmillä opiskeluryhmän mukana.

18-100: monimuotoinen opiskelu työn ohessa (aikuiskoulutukset): Opinnot suoritetaan oman työn ohessa ja omaa työpaikkaa voi hyödyntää opintoihin sisältyvissä kehittämishankkeissa.

24/7: henkilökohtaisesti räätälöity, nopeutettu opiskelu: Henkilökohtaisen opintosuunnitelman voi rakentaa nopeasti eteneväksi erilaista tarjontaa hyödyntäväksi vaihtoehdoksi.

HAMKin koulutustarjonta

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa monia vaihtoehtoja sinulle, joka suunnittelet omaa uraasi tai haluat täydentää opintojasi. AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Hämeen ammattikorkeakoulu toteuttaa ammatillisia erikoistumisopintoja, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Opiskelu HAMKissa ei ole aina paikkaan tai aikaan sidottua, sillä ammattikorkeakoulussa on panostettu erityisesti verkko-opiskelun kehittämiseen.

Lähde opiskelijavaihtoon ja hanki arvokasta kansainvälistä kokemusta

Hämeen ammattikorkeakoulussa on neljä kokonaan englanninkielellä toteutettua AMK-tutkintoa ja yksi englanninkielinen ylempi AMK-tutkinto. Opinnot on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille, mutta myös suomalaisille opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa tutkinnon englannin kielellä. Yksittäisiä englanninkielisiä kursseja järjestetään lisäksi useissa suomenkielisissä koulutuksissa.

Ulkomaalaiset tutkinto- ja vaihto-opiskelijat luovat HAMKiin kansainvälisen ja monikulttuurisen ilmapiirin. Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on myös hyvät mahdollisuudet lähteä vaihtoon ulkomaille, saada opetusta vieraalla kielellä ja kerryttää kansainvälistä kokemusta jo opiskeluaikana. HAMKilla on yli sata yhteistyökorkeakoulua eri puolilla maailmaa.

HAMK − tutkiva ja kehittävä ammattikorkeakoulu

HAMKilla on hyvät yhteydet työelämään ja ammattikorkeakoulu panostaa soveltavaan tutkimukseen ja kehitysprojekteihin alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Näin voimme tarjota opiskelijoillemme aitoja työelämän oppimisympäristöjä ja -tehtäviä ja olla samalla aktiivisesti mukana kehittämässä paikallista elinkeinoelämää.

Vapaa-aika ja asuminen

Monipuolisen koulutustarjonnan lisäksi Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa hyvät mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Pienillä paikkakunnilla luonto tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet, eivätkä suurempien kaupunkien menot ole kuin enintään puolentoista tunnin ajomatkan päässä.

Suurempiin paikkakuntiin verrattuna HAMKin toimintapaikkakunnilla myös asuntotilanne on hyvä ja opiskelijoiden on yleensä helppo löytää kohtuuhintainen opiskelija-asunto itselleen. Hämeenlinnan seudun opiskelija-asuntosäätiö (HOPS) tarjoaa edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille Hämeenlinnasta ja naapurikunnista.

Haluatko lisätietoa Hämeen ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa HAMKin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää HAMKille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

In English

Häme University of Applied Sciences (HAMK) welcomes you to be a part of our 7000-student community representing 60 countries. We offer you world-class education and research in over 20 bachelor-level and 9 master-level degree programmes. Four bachelor programmes and one master programme are delivered totally in English.

HAMK has seven units in Southern Finland which specialise in specific areas like culture, natural resources and the environment, business and administration, social services, health, technology, IT, transport and professional teacher education.

You will study in modern learning facilities with award-winning Finnish learning methods. You can also choose online and summer courses and our student support team will coach you toward your future dream job.

We have strong international networks and we offer our students many exchange opportunities in all fields of expertise.

Entrance exams near to you!

You can participate in HAMK’s entrance exams at multiple locations around the world. Check the detailed listing of the degree programmes entrance exam locations at HAMK’s website: www.hamk.fi/applicants. Entrance exams are only for applicants of full-time studies.

Further information

To receive more information about Häme University of Applied Sciences please submit the information request form below.


Videoesittely

Metsätalousinsinööristä (AMK) on moneksi

                 

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuototeutus Hämeenlinna
Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus Useita (5)
Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus Useita (2)
Biotalouden liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK Hämeenlinna
Degree Programme in International Business | part-time Valkeakoski
Hevostalouden koulutus | monimuotototeutus Mustiala
Konetekniikan koulutus | monimuotototeutus Riihimäki
Kulttuuri- ja taidetoiminta hyvinvoinnin edistäjänä | YAMK Hämeenlinna
Liikennealan koulutus | monimuotototeutus Riihimäki
Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus Verkko- tai etäopiskelu
Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | YAMK Verkko- tai etäopiskelu
Maaseutuelinkeinojen koulutus | monimuotototeutus Mustiala
Master's Degree in Business Management and Entrepreneurship | YAMK Hämeenlinna
Metsätalouden koulutus | monimuotototeutus Evo
Puutarhatalouden koulutus | monimuotototeutus Lepaa
Rakennetun ympäristön koulutus | monimuotototeutus Lepaa
Rakennusmestarin koulutus | monimuotototeutus Hämeenlinna
Rakentamisen koulutus | YAMK Hämeenlinna
Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus Useita (2)
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK Hämeenlinna
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK Hämeenlinna
Sosionomikoulutus | monimuotototeutus Hämeenlinna
Sosionomikoulutus | monimuotototeutus (90-120 op) Hämeenlinna
Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus | monimuotototeutus Valkeakoski
Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri (AMK) | monimuotototeutus Valkeakoski
Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | YAMK Hämeenlinna
Tietojenkäsittelyn koulutus | monimuotototeutus Verkko- tai etäopiskelu
Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | YAMK Riihimäki
  • = Videoesittely

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

PL 230
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

          (3)
A   |   14.8.2014
Englanninkielinen koulutusohjelma antoi hyvät mahdollisuudet toimia kansainvälisessä ympäristössä. Opiskelu yli 20 eri kansallisuuden kanssa oli samaan aikaan erilaista, mutta hienoa! Paikkakunta itsessään ja oppilaitos ovat pieniä, mutta hyvin uudenaikaisia. Suosittelen kaikille, jotka hakevat Suomesta erilaisempaa opiskeluympäristöä ja ovat...
Näytä kokonaan
          (4)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen