Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

paikassa Toivala (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa, lähellä Kuopiota.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistoa ylläpitää Tohtori Matthias Ingmanin säätiö. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta.

Tavoitteena on, että opiskelu Ingmanedussa on ainutlaatuinen, myönteinen kokemus jokaisen opiskelijan elämässä. Ingmanedun arvoja ovat välittäminen, huolehtiminen, kohtaaminen ja vastuullisuus.

Mediapalvelujen toteuttajaksi, kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi vai artesaaniksi?

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa voi suorittaa taideteollisuusalan (käsityön ohjaustoiminta, puusepänala, sisustusala), puuteollisuuden (puusepänteollisuus), media-alan ja kuvallisen ilmaisun (audiovisuaalinen viestintä, pelituotanto, kuva- ja mediataide, valokuvaus, graafinen suunnittelu) sekä tekstiili- ja muotialan (designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija) perustutkinnon.

Ammatilliset perustutkinnot ovat laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja niiden suorittaminen kestää noin 2-3 vuotta antaen yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Koulutusten sisällöissä pyritään yhdistämään opiskelijoiden yksilölliset koulutustoiveet ja -tarpeet sekä työelämän vaatima ammattitaito henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman avulla. Oppilaitos tekee yhteistyötä myös alueen muiden koulujen sekä työ- ja kulttuurielämän edustajien kanssa.

Opiskelijat voivat valita ammatillisten opintojen oheen lukio-opintoja, suorittaa opintoja työpaikoilla tapahtuvana osaamisen hankkimisena sekä tehdä erilaisia projektitöitä yrityksille ja yhteisöille opiskelujen osana. Opinnoissa on mahdollisuus hakeutua kansainväliseen vaihtoon ja suorittaa Nuori yrittäjä -opintoja.

Monet Ingmanedun opiskelijat asuvat Siilinjärvellä tai Kuopiossa, ja kulkevat opiskelemaan linja-autolla. Ammatillista perustutkintoa tekevät opiskelijat, joilla on vähintään kymmenen kilometrin koulumatka, voivat saada Kelan myöntämää koulumatkatukea.

Haluatko lisätietoa Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi


Sponsoroitu