Sivuston käyttötapa: Mobiili

Proviisorin koulutusohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Maisteriohjelmat

Proviisorin koulutusohjelma

Tavoite

2-vuotinen proviisorin koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet jo valmistunut tai kevään 2021 aikana valmistumassa farmaseutiksi ja tavoitteenasi on ylempi korkeakoulututkinto ja työskentely vaativissa asiantuntijatehtävissä, kenties esimiestehtävissä. 

Tässä farmaseuteille tarkoitetussa proviisorin koulutusohjelmassa suoritat proviisorin ylemmän korkeakoulututkinnon (120 op). Opinnot kestävät päätoimisesti opiskellen 2 vuotta.

Proviisoriopinnoissa:

  • syvennät farmaseutin tutkinnon jälkeen osaamistasi valitsemastasi pääaineesta (farmaseuttinen kemia, farmasian teknologia, biofarmasia, farmakologia, lääkeainetoksikologia tai sosiaalifarmasia)
  • saavutat valmiudet toimia aktiivisesti terveydenhuollon farmaseuttisissa tehtävissä esimiehenä, asiantuntijana, kouluttajana ja kehittäjänä.
  • saavutat valmiudet tieteelliseen jatkokoulutukseen (FaL, FaT) ja ammatilliseen erikoistumiskoulutukseen (apteekki- ja sairaalafarmasia, teollisuusfarmasia)

Lisäksi sinun tulee motivoitua ylläpitämään ja kehittämään ammatillista ja tieteellistä osaamistasi, omaksua hyvä tutkimus- ja ammattietiikka, olla kiinnostunut alan kansainvälisestä kehityksestä, sitoutua toimimaan aktiivisesti yhteistyössä muun terveydenhuoltohenkilöstön ja viranomaisten kanssa.

Koulutuksen sisältö

Proviisoriopinnot koostuvat kieli- ja viestintäopinnoista, perus- ja aineopinnoista sekä syventävistä opinnoista, joihin kuuluu osana opinnäyte eli pro gradu -tutkielma.

Proviisoriopinnoissa opiskelet pääainevalintasi mukaisia aine- ja syventäviä opintoja. Valinnaisuutta opinnoissa on enemmän kuin farmaseuttiopinnoissa. Proviisoriopintojen alussa teet henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa on mahdollista huomioida yksilölliset mielenkiinnon kohteet ja urasuunnitelmat.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Proviisori

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 500, ja yliopisto työllistää lähes 2 700 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio