Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Engineering | Robotics

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus
Oletko valmis? Anna palaa ja hae koulutukseen!

Master of Engineering | Robotics

Opi soveltamaan robotiikkaa! Englanninkielisessä Robotics-tutkinto-ohjelmassa perehdytään robotiikan uusimpaan kehitykseen, kuten mobiili- ja yhteistyörobotiikkaan, perinteistä teollisuusrobotiikkaa unohtamatta. Valmistuttuasi tunnet robotiikan mahdollisuudet ja rajoitukset sekä osaat kehittää robotiikkaa hyödyntäviä uusia tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa. Koulutuksen aikana pääset perehtymään myös kyberturvallisuuteen, tekoälyyn ja automaation turvallisuuteen robotiikan näkökulmasta.

Koulutus tarjoaa tieto- ja taitoperustan sekä valmiudet toimia vaativissa robotiikan tai robotiikkaa soveltavissa työelämän kehittämis- ja johtotehtävissä. Robotiikan Master-tutkinnon suoritettuasi osaat hyödyntää uusinta tietoa robotiikasta ja soveltaa sitä käytännön kehitystehtävissä. Osaat myös tunnistaa ja tarkastella kriittisesti robotiikan luomia mahdollisuuksia ja rajoitteita.

Opinnoissa tehtävät harjoitustyöt pyritään suuntaamaan opiskelijoiden omaa ammatillista kehittymistä tukeviksi. Vapaasti valittavat opinnot ja opinnäytetyö tarjoavat sinulle mahdollisuuden painottaa opintokokonaisuuttasi robotiikan eri sovelluskohteisiin ja painopistealueisiin.

Tutkinto on aikuiskoulutusta, jonka voit suorittaa oman työsi ohessa. Tapaat opiskelijakollegoitasi muutaman kerran vuodessa. Aikaisemmin hankittu osaamisesi tunnustetaan tapauskohtaisesti.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Joint application January

Hakeminen

You can apply though joint application at studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Master of Engineering, Robotics

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu