Solu- ja molekyylibiologian maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Itsenäiset maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Solu- ja molekyylibiologian maisteriohjelma

Solu- ja molekyylibiologiasta valmistuneet maisterit työskentelevät usein tutkijoina tai opettajina yliopistossa tai tutkimuslaitoksissa. Solu- ja molekyylibiologian osaamisella on käyttöä myös lääketieteen, ekologian, ympäristötieteen ja liikuntatieteiden aloilla.

Koulutuksen tavoite

Solu- ja molekyylibiologian opinnoissa perehdyt solujen, virusten ja solun makromolekyylien rakenteeseen ja toimintaan. Koulutus antaa sinulle vahvat perustiedot biokemiasta, molekyylibiologiasta, solubiologiasta, mikrobiologiasta sekä geeni- ja biotekniikasta.

Koulutus antaa sinulle perusvalmiudet arvioida, käyttää ja tuottaa solu- ja molekyylibiologian tutkimustietoa. Alan maistereilla on mahdollisuus jatkaa esimerkiksi solubiologian, molekyylibiologian, genetiikan, mikrobiologian tai biolääketieteen alojen tohtoriohjelmissa tai toimia asiantuntijana alan tuotekehityksen, kaupan ja teollisuuden palveluksessa tai julkishallinnon asiantuntijatehtävissä. Valmistuttuasi tunnet hyvän tieteellisen käytännön periaatteet, osaat toimia niiden mukaisesti, osaat projektihallintaa ja ongelmaratkaisua. Osaat myös toimia monitieteellisissä, monikulttuurisissa ja moniammatillisissa työryhmissä.

Hakeminen

Solu – ja molekyylibiologian maisteriohjelmaan valitaan 10 uutta opiskelijaa suorittamaan filosofian maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Solu- ja molekyylibiologian maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Solu- ja molekyylibiologian maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: