Ylemmät AMK-tutkinnot

Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | verkkototeutus

Pituus
2–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | verkkototeutus

Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen

Hanki tarvitsemasi johtamis- ja esimiestaidot opiskellen työn ohessa.YAMK-tutkinnon suorittaneena tradenomina sinulla on valmiudet toimia erilaisissa yritysten, julkishallinnon tai kolmannen sektorin asiantuntija-, päällikkö- ja esimiestehtävissä. 

Maailma on muuttunut muutamassa vuosikymmenessä enemmän kuin sitä edeltävänä aikana koko ihmiskunnan historiassa – ja vauhti vain kiihtyy. Näin ollen kyky ja uskallus reagoida toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden taidoista alasta riippumatta.

Pääosan opinnoista suoritat etäopintoina itsenäisesti työskennellen ja verkkoa hyödyntäen. Kareliassa opiskelet käyttäenomaa tietokonettasi. Koulutukseen sisältyvät lähipäivät järjestetään pääsääntöisesti kahden päivän jaksoissa. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Monipuoliset valmiudet työelämään

Karelian ylemmän amk-tutkinnon suorittaneena tradenomina sinulla on valmiudet toimia erilaisissa yritysten, julkishallinnon tai kolmannen sektorin asiantuntija-, päällikkö- ja esimiestehtävissä. 

Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Kareliasta valmistuneet tradenomit (YAMK) voivat toimia muun muassa liiketoiminta-, palvelu-, projekti-, kehitys-, henkilöstö- tai laatupäällikköinä, yksikön tai osaston johtajina tai yrittäjinä.

Koulutuksen toteutus

Keskimäärin 2–4 verkko-opetuspäivää kuukaudessa. Lisäksi itsenäistä opiskelua ja verkossa tapahtuvaa ryhmä- ja yksilöohjausta. Jotkin valinnaiset opintojaksot saattavat sisältää yksittäisiä lähiopetuspäiviä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu