AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Sosionomi

Kareliasta valmistuneena sosionomina hallitset sekä asiakastyön että sosiaalipalvelujen kehittämisen, mikä avaa laajat työllistymismahdollisuudet.Sosiaalipalvelut uudistuvat ja tarve alan asiantuntijoista kasvaa samaa vauhtia.

Tarve alan asiantuntijoista kasvaa

Opintosi rakentuvat yhteiskunta- ja kasvatustieteellisistä sisältökokonaisuuksista käytäntöä unohtamatta. Opinnoissa korostuu sosiaali- ja terveysalan moniammatillinen yhteistyö.

Opiskelu on päätoimista ja edellyttää valmiutta itsenäiseen opiskeluun päiväaikoina myös etäjaksojen aikana. Opetuspäivinä opiskelijan tulee olla paikalla. 

Sosionomiopintojesi aikana sinulla tulee olla mahdollisuus oppimistehtävien tekemiseen etäopiskelujaksojen aikana. Opintoihin kuuluvien harjoittelujen aikana sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä harjoittelua myös muualla kuin omalla työpaikalla.

Sosionomi työelämässä

Sosionomina voit työllistyä julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille muun muassa varhaiskasvatuksen, nuoriso- ja perhetyön, vanhus- ja vammaistyön tehtäviin. Sosionomina voit toimia ohjaajana päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä lastensuojelussa. Sosionomeja toimii myös esimiestehtävissä.

Sosionomeja toimii muun muassa sosiaaliohjaajina, palveluohjaajina, perhetyöntekijöinä, päivätoiminnan ohjaajina, asumispalveluyksikön ohjaajina, projektityöntekijöinä.

Opintojen toteutus

Opintojen alussa on kaksi lähipäivää orientoitumista varten. Lähipäiviä on sen jälkeen 4 – 5 lähipäivää/lukukausi. Opetusta järjestetään arkipäivisin klo 8-18. Verkko-opetukseen ja lähipäiviin kampuksella osallistuminen on pakollista. Verkko-opetusta on yksi päivä joka toinen viikko. Näiden päivien lisäksi opetusta on etäviikoilla.

Päätoimiset opinnot edellyttävät opetukseen osallistumisen lisäksi viikottaista aikaa itsenäiselle opiskelulle, yhteistyöskentelyyn muiden opiskelijoiden kanssa sekä harjoittelujen ja opintojaksojen tehtävien tekemistä työpaikoilla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu