Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Joensuu
marker Hakuaika käynnissä

Alkavat koulutukset
Joensuu
Syksy

Joensuu
Kevät
Sosionomiopiskelijoita monimuotototeutuksessa

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Sosiaalipalvelut uudistuvat, ja tarve alan asiantuntijoista kasvaa samaa vauhtia. Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena sosionomina hallitset sekä asiakastyön että sosiaalipalvelujen kehittämisen, mikä avaa laajat työllistymismahdollisuudet.

Opintosi rakentuvat yhteiskunta- ja kasvatustieteellisistä sisältökokonaisuuksista käytäntöä unohtamatta. 

Opiskelu on päätoimista ja edellyttää valmiutta itsenäiseen opiskeluun päiväaikoina myös etäjaksojen aikana. Opetuspäivinä opiskelijan tulee olla paikalla. 

Sosionomiopintojesi aikana sinulla tulee olla mahdollisuus oppimistehtävien tekemiseen etäopiskelujaksojen aikana. Opintoihin kuuluvien harjoittelujen aikana sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä harjoittelua myös muualla kuin omalla työpaikalla.

Sosionomi työelämässä

Sosionomina voit työllistyä julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille muun muassa varhaiskasvatuksen, nuoriso- ja perhetyön sekä vanhus- ja vammaistyön tehtäviin. Sosionomina voit toimia ohjaajana päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä lastensuojelussa. Sosionomeja toimii myös esimiestehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Opetusta kampuksella kaksi päivää opintojen alussa sekä 4 – 5 päivää lukukaudessa. Opetusta verkossa yksi päivä joka toinen viikko. Yksittäisiä tunteja muilla viikoilla. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: