Erikoisammattitutkinnot

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Mestariksi puutarha-alalle!

Haluatko ottaa haltuun mestaritason taidot floristiikassa tai toimia viheralan työnjohtotehtävissä? Suorittamalla Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon voit valmistua joko floristimestariksi tai viheraluemestariksi. Halutessasi voit suorittaa yksittäisiä tutkinnon osia.

Floristimestari – Floristiikan tulevaisuuden tekijäksi!

Floristiikan asiantuntijana suunnittelet, kehität ja toteutat floristiikan erityisosaamista vaativia tuotteita palveluita ammattilaisille ja kuluttajille. Voit toimia työntekijänä, yrittäjänä tai freelancerina esihenkilö- ja koulutustehtävissä sekä floristiikka-alan tuotekehityksen tai yritystoiminnan kehittämisen parissa.

Voit valita esimerkiksi seuraavista poluista:

Floristiikan kehittäjä Floristiikan kansainvälinen asiantuntija Mestareiden mestari

Viheraluemestari – Esihenkilöksi viheralan töihin!

Viheralan työjohdossa toimit viherrakentamisen tai viheralueiden kunnossapidon tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat organisaation hankinta- tai tarjoustoiminta, esimiestehtävät ja henkilöstövastuu.

Voit valita esimerkiksi seuraavan polun:

Viherurakoinnin osaaja

Keudassa saat joustavaa ohjausta opintoihisi ja pääset kehittämään taitojasi yksilöllisen tarpeesi mukaan. Opiskelun tukena ovat aktiiviset verkostot, jotka näkyvät opinnoissasi mm. mahdollisina kansainvälisinä työelämäjaksoina ja floristiikassa workshopeina sekä kilpailuina. Oppimisympäristömme ovat monipuolisia ja pääset opintojen aikana tutustumaan alan sidosryhmiin, alan toimijoihin ja asiantuntijavieraisiin.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt alan ammattitutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä. Koulutus edellyttää alan työkokemusta haettavalta osaamisalalta.

Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Puutarha-alan ammattitutkintoon.

Puutarha-alan työtehtävissä vaaditaan hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Jotkin allergiat ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet saattavat olla esteenä ammatin harjoittamiselle.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäopetusta sekä alan työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksoja. Lähiopetus on Keudan Saaren kartanon oppimisympäristöissä. Teoriaopetukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Maksaako tämä koulutus?

Viheraluemestarin koulutus on maksuton.

Floristimestarin koulutuksessa koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja se laskutetaan kahdessa erässä koulutuksen alettua. Mikäli suoritat yksittäisiä floristimestarin koulutukseen kuuluvia tutkinnon osia, opiskelumaksu on 100 euroa tutkinnon osaa kohden, lukuun ottamatta floristisen alan tuotteiden kehittämisen tutkinnon osaa, jonka opiskelumaksu on 200 euroa. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Näriäinen Tuija

Opettaja

+358504397656

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Tuominen Kirsi

Opettaja

+358401744551

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Leinonen Johanna

Opinto-ohjaaja

+358401745508

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu