Ammatilliset perustutkinnot

Viher- ja liikennealueiden kunnossapidon osaaja

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Viher- ja liikennealueiden kunnossapidon osaaja

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opiskele vuodessa ammatti, jonka työn jäljet näkyvät ympäristössämme!

Tule mukaan uuteen koulutukseen, jossa opit liikennealueiden ja viheralueiden ylläpidon työtehtävät. Opetus toteutetaan työvaltaisena, opiskelua on viitenä päivänä viikossa Saaren kartanon oppimisympäristössä sekä alan kohteissa ja työpaikoilla. Opiskelujakso työpaikalla alkaa talvella 2025 tai viimeistään huhtikuussa 2025. Jos sinulla on alan työpaikka, koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella yksilöllisen aikataulun mukaan. Ylläpidon osaajana työllistyt kaupunkien, kuntien, seurakuntien tai yksityisen sektorin ympäristöhuollon palveluita tuottaviin yrityksiin. Alan työympäristöinä ovat mm. liikennealueet, erilaiset pihat, puistot, hautausmaat ja erityisviheralueet, kuten kartanopuistot ja taajamametsät.

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutus sisältää kaksi tutkinnon osaa Rakennusalan perustutkinnosta ja kaksi tutkinnon osaan Puutarha-alan perustutkinnosta:
Liikennealueiden hoitokoneiden käyttö kesällä 15 osp (Opintopolku.fi)
Puuvartisten kasvien hoitaminen 15 osp (Opintopolku.fi)
Erityisviheralueiden kunnossapito 15 osp (Opintopolku.fi)
Liikennealueiden hoitokoneiden käyttö talvella 15 osp (Opintopolku.fi)

Laajuus ja kesto

60 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 10 kuukautta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Opinnoissa voi tulla kustannuksia työvaatteista ja turvajalkineista sekä opintomatkojen matkakuluista. Oppivelvolliset saavat nämä käyttöönsä maksutta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Saaren kartano

Ajankohta

Koulutusaika on 1.8.2024 – 30.5.2025. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Oppimistasi tukevat itsenäiset- ja ryhmätyötehtävät sekä verkko-opiskelu. Täydennät lähiopiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Tuominen Kirsi

Opettaja

+358401744551

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viher- ja liikennealueiden kunnossapidon osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu