Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Oulainen
Ammattitutkinnot
Ihminen selittää toiselle lukuja paperille tietokoneen edessä.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Myynnin ja markkinoinnin osaamisalan suorittaneella on osaamista myynnistä, markkinoinnista tai näistä molemmista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Markkinointiviestintään suuntautunut opiskelija kehittää markkinointiviestinnän suunnittelu- ja tuotanto-osaamista sekä perehtyy kriittiseen tiedonhankintaan ja medialukutaitoon. Hän tutustuu mainoskampanjan suunnitteluun, aikataulutukseen, toteutukseen ja markkinointimateriaalin työstämiseen julkaistavaksi.

Myyntiin suuntautunut opiskelija osaa opintojen jälkeen hankkia, hoitaa ja kehittää asiakkuuksia sekä toimia tavoitteellisesti ja tuloksellisesti myyntitehtävissä. Hän hallitsee erilaisia myyntitekniikoita ja osaa avustaa markkinointitoimenpiteiden toteutuksessa, tuntee myymänsä tuotteet ja hallitsee tuotteiden toimitusprosessit. Hänellä on laaja-alaiset taidot ja tiedot työskennellä joustavasti erilaisissa myyntitehtävissä sekä edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, vastuullisuutta ja päämäärätietoisuutta sekä jatkuvaa oman alan kehityksen seuraamista.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät monipuolisesti erilaisten yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnän tai myynnin tehtävissä. Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 300 €. Yksittäisen tutkinnon osan hinta 120 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Oulainen

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: