AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

tietokone ja lasit

Näetkö itsesi tulevaisuudessa työskentelemässä yksilöiden ja perheiden parissa ja samalla edistämässä koko väestön terveyttä?

Terveydenhoitajana osaat edistää laaja-alaisesti eri-ikäisten ihmisten ja perheiden terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Tunnet alan teorian ja hoitotyön käytännöt ja osaat soveltaa niitä vaihtelevissa asiakastilanteissa. Tunnistat riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä. Tuet ja autat heitä sekä ohjaat tarvittavan avun piiriin.

Terveydenhoitajan on osattava toimia sekä itsenäisesti että asiantuntijana yhteistyössä monialaisten ja moniammatillisten tiimien kanssa. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä. Terveydenhoitajana työskentely edellyttää sinulta riittävää psyykkistä ja fyysistä terveyttä ja toimintakykyä, koska kohtaat työssäsi muuttuvia tilanteita ja vastaat potilasturvallisuudesta.

Terveydenhoitotyön opiskelu on monipuolista

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutus antaa sinulle hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia niin hoitotyön kuin terveydenhoitotyön asiantuntijana.

Verkkopainotteisessa terveydenhoitajakoulutuksessa opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen, itsenäisesti ja osallistuen säännöllisesti ryhmäsi verkkotapaamisiin etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Tämän lisäksi opiskeluusi kuuluu hoitotyön ja terveydenhoitotyön taitojen harjoittelua ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa, jotka toteutuvat lähiopetuksena sovitusti Lappeenrannan kampuksella.

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutuksen opiskelijana kehität ammattitaitoasi niin, että uudet asiat rakentuvat jo olemassa olevan osaamisen perustalle. Koulutus sisältää terveydenhoitotyön ja yleissairaanhoitajan (AMK) opinnot. LABin terveydenhoitajakoulutus painottuu vahvaan käytännön osaamiseen ja potilasturvallisuuteen, joiden osaamista vahvistetaan läpi opintojen modernissa simulaatiokeskuksessamme.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana perehdyt turvalliseen ja eettiseen hoitotyöhön teoriassa, käytännön harjoituksissa sekä oikeissa asiakas- ja potilastilanteissa. Tämän ohella vahvistat tiedonhankinnan ja viestinnän osaamistasi.

Opintojen rakenne

Terveydenhoitajan (AMK) tutkinto on 240 opintopistettä. Terveydenhoitajakoulutuksen opinnot muodostuvat LABin yhteisestä ydinosaamisesta, sairaanhoidon ammatillisesta ydinosaamisesta ja terveydenhoitotyön täydentävästä osaamisesta.

  • LABin yhteinen ydinosaaminen, 15 opintopistettä
  • Ammatillinen ydinosaaminen, 165 opintopistettä, josta ammattitaitoa edistävää harjoittelua on 90 opintopistettä.
  • Terveydenhoitotyön osaaminen, 60 opintopistettä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu