AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Sairaanhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

lab muistilappu ja kynä, näppäimistö

Näetkö itsesi tulevaisuuden sairaanhoitajana? Haluatko työskennellä sairaanhoidon osaajana monipuolisissa työtehtävissä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten parissa?

Sairaanhoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit hoitotyötä sekä ohjaat asiakkaita ja heidän omaisiaan. Teet työtä moniammatillisissa hoitotiimeissä erilaisissa ympäristöissä, esimerkiksi sairaaloissa, etävastaanotolla ja asiakkaiden kotona. Sairaanhoitajan on osattava toimia hoitotilanteissa sekä itsenäisesti että osana hoitotiimiä. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä. Sairaanhoitajana voit työskennellä myös tiimin johtajana.

Nykyaikainen ja joustava sairaanhoitajakoulutus

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa sairaanhoitajakoulutuksessa opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen ja osallistuen säännöllisesti ryhmäsi verkkotapaamisiin etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Tämän lisäksi opiskeluusi kuuluu hoitotyön taitojen harjoittelua Lappeenrannan kampuksella ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa. Lähiopetusta on noin kuusi päivää lukukaudessa. 

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelet joustavasti omia kiinnostuksen kohteitasi painottaen. Sairaanhoitajan tutkinnon täydentävä osaaminen antaa sinulle mahdollisuuden suunnata uraasi haluamaasi suuntaan. Opiskelun aikana opit hyödyntämään hoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja.

LABin sairaanhoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä terveydenhuollon ammattilaisena.

Sairaanhoitajakoulutuksesta saat hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia sairaanhoitajana esimerkiksi akuutissa hoitotyössä, mielenterveys- ja päihdehoitotyössä, lasten ja nuorten hoitotyössä, leikkaussalissa tai kotihoidossa.

Sairaanhoitajan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset

Sairaanhoitajan työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät. Työpaikkoja on mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja kotihoidossa. LABin sairaanhoitajakoulutuksesta saat hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia sairaanhoitajana esimerkiksi akuutissa hoitotyössä, mielenterveys- ja päihdehoitotyössä, lasten ja nuorten hoitotyössä, leikkaussalissa tai kotihoidossa.

Sairaanhoitajan AMK-tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Opintojen rakenne

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinto on 210 opintopistettä. Sairaanhoitajakoulutuksen opinnot muodostuvat LABin yhteisestä ydinosaamisesta, ammatillisesta ydinosaamisesta ja täydentävästä osaamisesta. Täydentävään osaamiseen voit valita sairaanhoitajakouluksen opintoja, monialaisia väyläopintoja tai muuta omaa ammatillista kasvuasi tukevia opintoja.

  • LABin yhteinen ydinosaaminen, 15 opintopistettä
  • Ammatillinen ydinosaaminen, 165 opintopistettä, josta harjoittelua 90 opintopistettä
  • Täydentävä osaaminen, 30 opintopistettä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Lappeenranta
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu