Sivuston käyttötapa: Mobiili

Konetekniikka JEDI, maisteriohjelma

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Lappeenranta
Maisteriohjelmat

Konetekniikka JEDI, maisteriohjelma

Tavoite

Diplomi-insinöörin tutkintoon tähtäävä JEDI-ohjelma on mahdollista suorittaa joustavasti etäopiskeluna. Näin voit opiskella myös työn ohessa tai toiselta paikkakunnalta käsin.

Ohjelmassa opiskelet hyödyntäen pääsääntöisesti etäopetustamateriaalia ja verkkoympäristöjä. Vain muutamia pakollisia laboratorioharjoituksia toteutetaan intensiivisenä lähiopetuksena peräkkäisenä arkipäivänä.

Joustavat opetusratkaisut tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella asuen toisella paikkakunnalla tai jopa työn ohessa. Opintojen alussa laadittava henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS) auttaa sinua pysymään opinnoissasi rytmissä.

Ohjelma on suomenkielinen, mutta se sisältää englanninkielisiä kursseja ja kurssimateriaalia.

Koulutuksen sisältö

Konetekniikan JEDI-ohjelman laajuus on 120 op ja se johtaa diplomi-insinöörin tutkintoon.

Tutkinto koostuu ydinopinnoista, syventävistä opinnoista ja sivuopinnoista.

Ydinopinnot (26 op) sisältävät tutkimusmetodiikkaa, johdanto-opintoja, mekatroniikkaa, konedynamiikkaa ja teräsrakenteita. Koko lukuvuoden kestävällä kurssilla tutkimusmetodeja peilataan käytäntöön, aiheeseen, jonka opiskelija on itse valinnut.

Syventymisopinnot (74 op) sisältävät aihepiirejä mm. mekatroniikasta, hitsaustekniikasta, tuotantotekniikasta.

Sivuopinnoiksi valitaan yksi 20 op:n laajuinen kokonaisuus lasertyöstöstä tai valmistustekniikasta. Sivuopintoihin voidaan sisällyttää tapauskohtaisesti myös erillisellä anomuksella IWE-ohjelman suorituksia tai ammattikorkeakoulujen jatko-opintojaksoja.

Diplomityö (30 op) on osa syventymisopintoja ja se on diplomi-insinöörin tutkinnon opinnäyte, jolla osoitat perehtyneesi johonkin ammatillisen tehtäväalueen kannalta tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti merkitykselliseen aiheeseen. Työ on tutkimustehtävän luonteinen, ja se vastaa laajuudeltaan noin kuuden kuukauden täysipäiväistä työskentelyä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan maisterihaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Diplomi-insinööri

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto (Lappeenranta University of Technology, LUT) on toiminut vuodesta 1969 edelläkävijänä tekniikan ja talouden yhdistävänä tiedeyliopistona. Tieteellinen tutkimus ja akateeminen koulutus työllistävät kansainvälisessä yhteisössä noin 6500 opiskelijaa ja asiantuntijaa. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin...


Lue lisää oppilaitoksesta Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta