Laskentatoimi, maisteriohjelma

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Maisterihaku
   
Monimuotototeutus
Lappeenranta
Itsenäiset maisteriohjelmat

Laskentatoimi, maisteriohjelma

Laskentatoimen maisteriohjelmassa opit ymmärtämään yrityksen talouden toimintaa ja johtamista sekä nopeasti muuttuvan globaalin liiketoimintaympäristön asettamien haasteiden ja mahdollisuuksien yhteyttä talouteen. Tämä vaatii vahvoja analyyttisia taitoja sekä kykyä jäsentää monimutkaisia ilmiöitä ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi.

Laskentatoimen osaajana

  • hahmotat ja ymmärrät laajoja yrityskokonaisuuksia ja yrityksen kestävän kilpailuedun ja arvonluonnin näkökulmia;
  • osaat tuottaa taloudellista ja ei-taloudellista informaatiota yrityksen ulkoisille ja sisäisille sidosryhmille sekä hyödyntää tätä tietoa strategisessa päätöksenteossa ja johtamisessa;
  • tunnet lainsäädännön sekä vastuullisen liiketoiminnan asettamat vaatimukset ja periaatteet ja otat ne huomioon yrityksen johtamisessa.

Laskentatoimi on liiketaloudellisen osaamisen ydintä, jolla on rajapintoja muihin liiketaloustieteellisiin aloihin. Ohjelmassa perehdyt erityisesti rahoituksen laskentatoimen, johdon laskentatoimen ja yritysjuridiikan opintoihin.

Laskentatoimen maisteriohjelma antaa hyvät valmiudet siirtyä työelämään, jossa taloutta ja sen lainalaisuuksia ymmärtäviä asiantuntijoita tarvitaan aina. Kauppatieteiden maisterin tutkintoon johtava kaksivuotinen koulutusohjelma on suunniteltu päätoimisesti opiskeleville.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan maisterihaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

LUT-yliopisto on vuonna 1969 perustettu tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden yliopisto. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin LUT-yliopistossa etsitään ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. LUT-yliopisto auttaa yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. LUT-yliopiston kansainvälisessä tiedeyhteisössä on 7 500...


Lue lisää oppilaitoksesta Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta