Itsenäiset maisteriohjelmat

Tietojohtaminen ja johtajuus, maisteriohjelma

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Maisterihaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Maisterihaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Tietojohtaminen ja johtajuus, maisteriohjelma

Tietoon ja osaamiseen perustuva uusi talous vaatii johtamiselta erilaisia menetelmiä ja käytäntöjä kuin tuotannolliseen kokoon ja tehokkuuteen perustuva kilpailu. Tietojohtamisen ja johtajuuden maisteriohjelma tarjoaa malleja ja välineitä, joiden avulla edistetään yrityksen kykyä luoda arvoa tiedolla ja osaamisella.

Tietojohtamisen ja johtajuuden maisteriohjelman opintokokonaisuus on sinulle, joka haluat ymmärtää syvällisesti tietopääoman roolin tuotannontekijänä. Ohjelmassa opit hahmottamaan monipuolisesti niitä keinoja, joilla voidaan tukea organisaatioiden toimintaa muuttuvassa, verkottuneessa tietotaloudessa.

Ohjelmassa saat valmiuksia ymmärtää, miten tietoa ja inhimillisiä voimavaroja voidaan hyödyntää teknologisen muutoksen ja globaalin kilpailun synnyttämässä tietointensiivisessä liiketoiminnassa. Tietojohtamisen ja johtajuuden opiskelijana pääset edelläkävijäksi ymmärtämään näitä uusia haasteita ja niiden ratkaisuja ja kehität henkilökohtaista kilpailuetuasi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Lahti
  • Hakuaika: Maisterihaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan maisterihaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto
Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

LUT on vuonna 1969 perustettu tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden yliopisto. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin LUT-yliopistossa etsitään ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Yliopisto auttaa yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössä on 8 000 jäsentä....

Lue lisää oppilaitoksesta Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu