Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Monimuotokoulutus
Ammattitutkinnot
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
10.11.2020

Verkossa
Joustavasti

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa valmiuksia toimia lähiesimiehenä, tiiminvetäjänä ja työryhmän vetäjänä. Koulutus kehittää osaamista esimiestyöhön, päivittäiseen vuorovaikutukseen, työssä ohjaamiseen, työhön perehdyttämiseen sekä työyhteisön kehittämiseen. Tutkinto on väylä esimiestyölle alasta riippumatta.

Koulutuksen sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki kolme osaa on suoritettu hyväksytysti. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Pakollinen tutkinnon osa (70 osp):

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee kaksi (80 osp):

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Toteutus

Koulutuksella on useita aloitusajankohtia vuonna 2020. Koulutukseen voi tulla mukaan joustavasti pitkin vuotta. Kukin tutkinnon osa muodostaa moduulin, ja koulutukseen voi tulla mukaan jokaiseen alkavaan moduuliin. Koulutuksen kokonaiskesto on noin yksi vuosi. Moduulien alkamispäivät ovat 14.1., 21.4., 18.8., sekä 10.11.2020.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina. Lähiopetusta järjestetään tiistaisin klo 12-16. Opetus tapahtuu virtuaaliluokka Adobe Connect-alustalla. Lisäksi käytetään Moodle-oppimisalustaa. Koulutuspäiviä on noin 1/kk.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville henkilöille, esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmän vetäjät.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu esimiestyötä tekeville tai esimiestyöhön hakeutuville. Tutkinnon suorittajalle ei ole asetettu muodollisia koulutusvaatimuksia.

Koulutukseen on jatkuva haku. Lisätietoja hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta. 

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %), ei koske oppisopimuskoulutusta.  

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: