Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Noin 1,5 vuotta
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Noin 1,5 vuotta
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon toimitilahuollon osaamisalan suorittaneena osaat toimia asiakaskohteessa toimitilahuollon tai laitoshuollon työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Toimitilahuoltajana toteutat työssäsi asiakaskohteen ylläpitosiivouksen ja jaksoittaisen siivouksen. Laitoshuoltajana toteutat ylläpitosiivousta, eristyssiivousta ja huoltohuonetehtäviä sekä käsittelet ja lajittelet jätteitä. Lisäksi osaat toteuttaa ruokahuoltotehtäviä ja vuodehuoltotehtäviä.

Opintojen aikana opit valinnoistasi riippuen suunnittelemaan ja toteuttamaan puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälät, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Koko tutkinnon muodostuminen (150 osp): toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja

Pakollinen tutkinnon osa

  • Asiakaslähtöisten kiinteistöpalvelujen tuottaminen,15 osp

Valinnainen tutkinnon osa 1

  • Laitoshygieniapalvelut (45 osp)
  • Ylläpitosiivouspalvelut (45 osp)

Valinnainen tutkinnon osa 2

  • (45 – 90 osp)

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Toimitilahuoltajan työpaikkoina voivat olla erilaiset toimitilat ja rakennukset, esimerkiksi toimistot, koulut, päiväkodit, hotellit, vanhainkodit ja palvelutalot, sairaalat ja terveyskeskukset.

Laitoshuoltaja ja toimitilahuoltaja voi työskennellä esimerkiksi elintarviketeollisuuslaitoksissa, erityiskohteissa, hotelli- ja majoitustiloissa, kauppakeskuksissa, myymälöissä ja toimistoissa, liikennevälineissä, kouluissa ja päiväkodeissa, vanhainkodeissa ja palvelutaloissa, sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, teollisuuslaitoksissa, rakennuksilla sekä puhdastiloissa tai uima-allas- ja kylpylätiloissa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Oulu

Hakeminen

Koulutus on suunnattu perustutkinnon suorittaneille tai alasta kiinnostuneille alalla jo toimiville. Koulutukseen voidaan valita myös alan vaihtajia tai muuten alalle soveltuvia henkilöitä. Etusijalla ovat hakijat, joilla on soveltuva ammatillinen perustutkinto suoritettuna. Eduksi katsotaan alan työkokemus ja harrastuneisuus alalle. Jatkuvassa haussa voi hakea myös hakija, jolla on jo aiempi, muun alan tutkinto suoritettuna.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B1.2.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu