Ammattitutkinnot

Brändin ja markkinoinnin kehittäminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12–18 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 160 EUR
Aloitus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12–18 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 160 EUR
Aloitus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Brändin ja markkinoinnin kehittäminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Haluatko kehittää markkinointia ja edistää yrityksesi näkyvyyttä? Nyt on aika laittaa kerralla yrityksesi markkinointiasiat kuntoon. Saat käyttöösi huippuluokan työkalut, joiden avulla rakennat pitkäjänteisesti menestyksellistä markkinointiviestintää.

Hakeminen

Koulutuksen avulla rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan, ja opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Saat käyttöösi työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestinnän ja brändin johtamista. Lisääntyvä asiakasymmärrys ja johdonmukainen tavoiteasetanta edistävät samalla organisaatiosi liiketoimintaa. 

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Kehität oman organisaatiosi markkinointiviestintää ja brändiä jo koulutuksen aikana, sillä harjoitukset liittyvät suoraan omaan työhösi. Valinnaiset kurssit mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi brändin johtamiseen, markkinointiviestinnän kehittämiseen tai projektin systemaattiseen toteuttamiseen.

Tutkinto sopii kokeneille markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville. Vaativasta markkinointikoulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Brändin ja markkinoinnin kehittäminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.