Ammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12–14 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Seuraava aloitus
7 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12–14 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Seuraava aloitus
7 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti
Sosiaali- ja terveysalan johtamistyötä tekeville suunniteltu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto vahvistaa strategista henkilöstöjohtamisen osaamistasi. Koulutus antaa sinulle valmiudet tarttua tulevaisuuden johtamisen haasteisiin ja vastata sote-alan muutospaineisiin. Tutkinnon suoritat osoittamalla osaamisesi omissa johtamistehtävissäsi.

Hakeminen

Sosiaali- ja terveysala on tulevat vuodet rakenteellisessa muutoksessa. Isoja haasteita asettavat väestön ja henkilöstön ikääntyminen sekä henkilöstön saatavuus. Strategisen henkilöstöjohtamisen kehittäminen ja siihen liittyvä osaaminen ovat näiden tekijöiden vuoksi nousseet tärkeäksi kehittämiskohteeksi. 

Tämä tutkinto pureutuu alan haasteisiin ja vahvistaa johtamisosaamistasi. Saat valmiudet moderniin, valmentavaan johtamiseen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen. Opit hallitsemaan muutoksia ja edistämään työhyvinvointia. Syvennät myös omaa itsetuntemustasi ja strategista ajatteluasi ja kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. 

Koulutus soveltuu sinulle, joka toimit sote-alalla johtajana, esihenkilönä tai asiantuntijana, ja sinulla on jo käytännön kokemusta oman vastuualueesi johtamisesta. Jos olet esihenkilötyösi alkutaipaleella, suosittelemme sinulle sote-alalle suunnattua lähiesimiestyön ammattitutkintoa.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0-450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.