Ammattitutkinnot

Talouspäällikön tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
4 200 EUR + alv 24%
Aloitus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
6 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
4 200 EUR + alv 24%
Aloitus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talouspäällikön tutkinto™

Rastor-instituutti
Arvostettu, työelämälähtöinen Talouspäällikön tutkinto valmentaa sinusta itsenäisen ja tuloksellisen talouden asiantuntijan. Koulutuksella vahvistat osaamistasi talouden syventävien teemojen parissa. Opit tuottamaan ja tulkitsemaan organisaatiolle ajantasaisia taloushallinnon laskelmia suunnittelun ja päätöksenteon perustaksi.

Hakeminen

Toimintaympäristön muuttuessa ennakointitaito korostuu. Tue syvällisellä talouden osaamisellasi organisaatiota toiminnan analysoinnissa, strategisessa suunnittelussa ja päätöksenteossa. 

Tämän käytännönläheisen koulutuksen jälkeen osaat jalostaa ja analysoida taloushallinnosta saatavaa tietoa ja viestiä siitä eri kohderyhmiä puhuttelevalla tavalla. Talousosaamisesi kehittyessä tuet organisaatiotasi kohti tuloksellista toimintaa. Koulutuksessa voit keskittyä joko sisäiseen tai ulkoiseen laskentaan tai näiden yhdistelmään.

Talouspäällikön tutkinto soveltuu erinomaisesti vaativampiin taloushallinnon tehtäviin tähtääville sekä niissä toimiville, esimerkiksi kirjanpitäjälle, laskenta- ja talouspäällikölle tai controllerille.

Talouspäällikön koulutuksen näkökulmia:

  • Tilinpäätöksen analysointi ja raportointi
  • Yrityksen talouden kehittäminen sisäisen laskennan avulla
  • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu osana tuloksellista toimintaa
  • Rahoitus- ja investointilaskelmat tulevaisuuden ennakoinnin tukena
  • Konsernitilinpäätöksen laatiminen

   

Mitä ja kenelle, osaamispäällikkö Jaana Kamppila kertoo Talouspäällikön tutkinnosta. Katso video!  

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit ja verkkokirjaston käytön.

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talouspäällikön tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.