Ammatilliset perustutkinnot

Tanssialan perustutkinto | tanssija

Santasport Lapin Urheiluopisto, paikassa Rovaniemi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Tanssialan perustutkinto | tanssija

Tanssialan perustutkinto | tanssija

Koulutuksen laajuus on 180 osp, joka koostuu yhteisistä tutkinnon osista (35 osp) sekä ammatillisista tutkinnon osista (145 osp). Koulutus antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Opiskeluaika on 1–3 vuotta.

Päivät koostuvat muun muassa tanssitekniikkatunneista, produktiotunneista, tanssin tuntemuksesta sekä kehonhuollosta. Opiskelijana pääset treenaamaan katutansseja, kansantanssia, jazztanssia, nykytanssia ja balettia. Lisäksi tiiviskurssien muodossa mm. steppiä ja klovneriaa. Esiintyminen on oleellinen osa opiskelun arkea heti opintojen alusta saakka.

Ammattinimike tanssija antaa hyvän pohjan suoraan työelämään tai mahdollisiin jatko-opintoihin Suomessa tai ulkomailla. Tanssija voi toimia esimerkiksi erilaisissa produktioissa, tanssiryhmissä, itsenäisenä ammatinharjoittajana sekä erilaisissa näyttämötaiteen tehtävissä.

Opiskelija on meille ykkönen ja hänelle laaditaan oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Jokainen kulkee omaa polkuaan omia tavoitteitaan kuunnellen kohti omia unelmia. Tässä sinua auttaa oma ohjaava opettaja koko koulutuksesi ajan.

Santasport tarjoaa tanssialasta kiinnostuneelle monipuolisen koulutuksen, joka toteutetaan työelämälähtöisesti niin paikallisten kuin valtakunnallistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Rovaniemi
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on vähintään peruskoulun oppimäärän suorittaminen. Aikaisempi tanssiharrastus katsotaan eduksi koulutukseen hakeutumisessa

Yhteishaku on tarkoitettu peruskoulun päättäville. Jos olet päättänyt peruskoulun jo aiemmin, voit hakea yhteishaussa. Mikäli olet jo suorittanut aiemmin jonkin ammatillisen perustutkinnon, lukion tai muun tutkinnon opintoja, jatkuva haku on sinua varten.

Tutkinto / todistus

Tanssialan perustutkinto, tanssija

Kustannukset

Urheiluopistossa tutkintoa suorittava opiskelija saa maksuttoman opetuksen ja ruoan viitenä päivänä viikossa. Kustannuksia opiskelijalle tulee opiskelumateriaalista, välineiden ja oppikirjojen hankinnasta, opintomatkoista sekä valinnaisaineiden mahdollisista lisäkustannuksista.

Opiskelijalla on mahdollisuus saada valtion opintotukea. Opiskelijan etuisuuksiin kuuluu lisäksi Santasport Lapin Urheiluopiston hyvin varustettujen tilojen ja suorituspaikkojen käyttö.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssialan perustutkinto | tanssija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Santasport Facebookissa

Santasport Lapin Urheiluopisto
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia koulutuksia Rovaniemellä. Koulutustarjontaan lukeutuvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Tutustu koulutusohjelmiin ja valitse itsellesi sopivin! Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa sinulle paitsi nopean väylän liikunnalliseen ammattiin, myös hyvät valmiudet jatko-opintoihin sekä monipuolisen...

Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu