Ammatilliset perustutkinnot

Huippu-urheilijan LPT

Santasport Lapin Urheiluopisto, paikassa Rovaniemi
Pituus
2-3 vuotta
Aloitus
Jatkuva haku/Yhteishaku katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2-3 vuotta
Aloitus
Jatkuva haku/Yhteishaku katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Huippu-urheilijan LPT

Salitreenaus

Huippu-urheilua vahvasti tukeva opiskelumalli tarjoaa loistavan väylän tavoitteellisen urheilun ja ammatillisen koulutuksen yhdistämiseen Santasport Lapin Urheiluopistolla. Urheilupainotteisella polulla kouluttaudutaan liikuntaneuvojaksi liikunnanohjauksen perustutkinnossa, mikä takaa oivalliset mahdollisuudet esimerkiksi korkeakouluopintojen pariin myöhemmässä vaiheessa tai jopa toisen asteen opintojen aikana.

Opiskelu

Opinnoissa yhdistyvät liikunnanohjauksen perustutkinto ja urheiluvalmentautuminen Lapin urheiluakatemiassa. Opiskelu on joustavaa harjoittelun ja kilpailutoiminnan ehdoilla. Jokaiselle koulutukseen valitulle suunnitellaan urheilijalle yksilöllinen etenemissuunnitelma opintojen, valmennuksen sekä valmennuksen tukitoimien osalta.

Tämä koulutuspolku auttaa sinua maksimoimaan urheilussa kehittymisen ja samaan aikaan pystyt valmistamaan itseäsi myöhempiin uravaiheisiin. Koulutus tarjoaa sinulle liikunnallisen ammatin sekä oivallisen väylän esimerkiksi korkeakouluopintoihin myöhemmässä vaiheessa.

Urheilu

Valmentautumisesi tukena ovat Lapin urheiluakatemianlisäksi vahvasti myös urheiluseurat sekä lajiliitot. 

Käytettävissäsi ovat Santasportin monipuoliset ja laadukkaat harjoitusmahdollisuudet, joiden lisäksi saat ammattitaitoista ja asiantuntevaa lajivalmennusta, asiantuntijatoimintaa psyykkisessä valmennuksessa, ravinto- ja fysiikkavalmennuksessa sekä laadukasta kehityksen seurantaa testausosaamistamme hyödyntämällä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku/Yhteishaku

  • Lähiopetus
  • Rovaniemi

Hakeminen

Yhteishaku on tarkoitettu peruskoulun päättäville. Jos olet päättänyt peruskoulun jo aiemmin, voit hakea yhteishaussa. Mikäli olet jo suorittanut aiemmin jonkin ammatillisen perustutkinnon, lukion tai muun tutkinnon opintoja, jatkuva haku on sinua varten.

Lukion, ammatillisen perustutkinnon tai muita tutkintoja suorittaneet urheilijat voivat hakea suoraan oppilaitokseen sähköisellä hakulomakkeella jatkuvassa haussa. Opiskelupaikkahaun lisäksi urheilijan tulee samalla hakea urheilijastatusta Lapin urheiluakatemiasta alla olevan hakulomakkeen kautta.Lomakkeen lisätiedoissa tulee selkeästi mainita, että hakee huippu-urheilijan LPT:lle.Lopullinen urheilijavalinta voidaan tehdä, kun opiskelupaikka jatkuvan haun kautta on varmistunut.

Kustannukset

Huippu-urheilupolulla liikunnanohjauksen perustutkintoa suorittavat opiskelijat saavat maksuttoman opetuksen, ateriat, majoituksen sekä urheiluvalmennukseen liittyvät palvelut koko opintojen ajan.

Majoitus on järjestetty Santasport Lapin Urheiluopistolle kahden hengen soluasuntoihin, joiden peruskalustukseen kuuluu pöytä, tuoli, vuode, jääkaappi sekä televisio. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone. Keittiö sijaitsee asuntolan yhteisissä tiloissa. Opiston alueella on myös maksuton WiFi-yhteys.

Kustannuksia opiskelijalle tulee opiskelumateriaalista, välineiden ja oppikirjojen hankinnasta, opintomatkoista sekä valinnaisaineiden mahdollisista lisäkustannuksista.

Opiskelijalla on mahdollisuus saada valtion opintotukea. Tutkinnon suorittaminen mahdollistaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Huippu-urheilijan LPT? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Santasport Facebookissa

Santasport Lapin Urheiluopisto
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia koulutuksia Rovaniemellä. Koulutustarjontaan lukeutuvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Tutustu koulutusohjelmiin ja valitse itsellesi sopivin! Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa sinulle paitsi nopean väylän liikunnalliseen ammattiin, myös hyvät valmiudet jatko-opintoihin sekä monipuolisen...

Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu