Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto | IKATA

Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Kädentaitojen ohjauksen artesaani suunnittelee ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä toimii niiden ohjaajana.

Alan ammattilaiselta vaaditaan vahvaa motivaatiota alalle, itseohjautuvuutta, joustavuutta ja sosiaalisia taitoja.

Opinnot

Opiskelun aikana tulet tutuksi monien eri materiaalien kuten puun, metallin, tekstiilin ja lasin kanssa. Monenlaisten materiaalien ja tekniikoiden taitaminen antaa mahdollisuuksia niiden uudenlaiseen yhdistämiseen. Koulutukseen sisältyy työpaikalla tapahtuvaa opiskelua, jona aikana opiskelijat työskentelevät erilaisissa työpaikoissa ohjaustoiminnan monipuolisissa tehtävissä.

Sijoittuminen työelämään

Kädentaitojen ohjaajia tarvitaan lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoiminnan ohjaajina muun muassa eri kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa ja nuorisotaloissa. Yhdistämällä koulutus terveydenhoitoalan ammatteihin, kädentaitojen ohjauksen artesaani voi suuntautua myös kuntoutus- ja terapiatoimintaan. Opiskelija saa myös valmiudet yrittäjänä toimimiseen ja hyvän pohjan mahdollisille jatko-opinnoilleen.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, käsityön ohjaustoiminnan osaamisala, kädentaitojen ohjauksen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3

Perustuu 1 arviointiin

Päkä

Opetussuunnitelma oli monipuolinen ja antoisa, ehkä joitakin kursseja voisi listalta karsiakin syventääksemme lyhyiden kurssien antia. Opettajat olivat pääosin asiaansa paneutuneita ja motivoituneita. Aikuisopiskelija sai erittäin hyvän kohtelun nuorisojoukon jatkona. Suosittelen koulua eri ammattialoineen ammatinvaihtoa harkitseville lämpimästi...

Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kädentaitojen ohjaus | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: