Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus

Kiinnostaako kädentaitojen ohjaus, toiminta luovan työn parissa? Oletko parhaimmillasi lasten ja nuorten vai aikuisten kanssa?

Kädentaitojen ohjauksen artesaani suunnittelee ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä toimii niiden ohjaajana. Alan ammattilaiselta vaaditaan vahvaa motivaatiota alalle, itseohjautuvuutta, joustavuutta ja sosiaalisia taitoja.

Kädentaitojen ohjaajia tarvitaan lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoiminnan ohjaajina muun muassa kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa, erilaisissa työpajoissa, lähitoreilla sekä hyvinvointialalla ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Yhdistämällä koulutus- terveydenhoitoalan ammatteihin, käsityön ohjaustoiminnan osaamisalan artesaani voi suuntautua myös kuntoutus- ja terapiatoimintaan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus alkaa henkilökohtaisen suunnitelman (HOKS) mukaisesti, aloitusaika sovitaan yksilöllisesti yhteistyössä hakijan kanssa.

Opintojen laajuus on 180 osp, kesto noin 1,5–2 vuotta huomioiden henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS) ja yksilölliset tarpeet.

Opintojen keskiössä on ohjausosaamisen kehittäminen ja lisäksi erilaisten kädentaitojen kehittäminen.

Koulutus on tarkoitus suorittaa työelämälähtöisesti työpaikalla tapahtuvana oppimisena joko omaehtoisena koulutuksena koulutussopimuksella tai oppisopimuskoulutuksena. Opiskelun aloittamisen edellytyksenä on hakijan hankkima koulutus- tai oppisopimuspaikka.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisää koulutusta voi hankkia myös esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Ikaalinen

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilölle, joka on kiinnostunut suorittamaan opinnot työelämässä, ja haluaa täydentää omaa ammattitaitoaan ohjausosaamisella tai harkitsee ohjausalaa. Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet jatkuvan haun kautta. Pohjakoulutusvaatimuksena on peruskoulu tai aiemmin suoritettu muu tutkinto.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa Sasky koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu