Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen

Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen

Insinöörin ylempi ammattikorkeakoulututkinto kehittää teknologiapainotteista liiketoimintaosaamistasi, projektinhallintataitojasi ja kansainvälistymisvalmiuksiasi. Samalla Savonian YAMK-opinnot tarjoavat luontevan väylän verkostoitumiseen ja asiantuntijuuden vaihtoon opiskelijakollegoittesi kanssa. 

Tämän päivän työelämässä osaamisen lisääminen ja kyky reagoida muutoksiin korostuvat. Menestyäkseen työelämässä ja edetäkseen uralla tarvitaan muun muassa palvelu-, liiketoiminta- ja teknologiaosaamista, kansainvälistymistaitoja sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiosaamista. Keskeisiä työelämätaitoja ovat myös päättely- ja ongelmanratkaisukyky, kriittinen ajattelu ja tiedon hallinta. 

Koulutuksen teemat – elinikäinen oppiminen, innovaatiot, kansainvälisyys ja työhyvinvointi – auttavat sinua lisäämään osaamistasi ja vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin.  

YAMK-koulutuksessa korostuvat työyhteisö- ja lähijohtamisosaaminen. Erityisesti koulutuksen tavoitteena on kasvattaa valmiuksiasi tiimisi ja organisaatiosi johto- ja kehittämistehtävissä. 

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, ja opiskelu onnistuu joustavasti työn ohella.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta, verkkoympäristössä opiskelusta, käytännön työstä ja kehittämistehtävistä. 

Lähiopetusta on keskimäärin 1–2 päivää kuukaudessa. Osaan lähiopetuspäivistä voi osallistua verkon välityksellä. 

Koulutus sisältää kaikille yhteisiä monialaisia opintoja ja alakohtaisia ammatillisia opintoja. Monialaisten opintojen avulla voit suunnata opintojasi henkilökohtaisten oppimis- ja urasuunnittelutavoitteiden mukaan. Tarjolla olevia opintoja on lukuisia liittyen muun muassa lähijohtamiseen, innovaatio-osaamiseen, palvelumuotoiluun ja strategiseen ajatteluun. 

Alakohtaisissa ammatillisissa opinnoissa paneudut liiketoimintaprosessien johtamiseen, projektien hallintaan kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, verkottumiseen ja toimitusketjujen hallintaan. Myös strateginen talouden ohjaus, laadun hallinta ja suorituskyvyn parantaminen EFQM-mallia käyttäen ovat koulutuksesi keskeisiä sisältöjä. 

Uramahdollisuudet

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu jo työelämässä toimiville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen.

YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Ylempi AMK-tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa kevään yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutus on suunnattu insinööri (AMK) -tutkinnon suorittaneille. Hakukelpoisuuden antaa myös muu korkeakoulututkinto tai vanhamuotoinen opistoasteen tutkinto tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Opistoasteen tutkintoja ei pääsääntöisesti ole enää voinut suorittaa 2000-luvulla. Esimerkiksi lähihoitajan, merkantin ja mekaanikon tutkinnot eivät ole opistoasteen tutkintoja.

Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla vähintään kaksi vuotta (24 kk) tekniikan alan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (YAMK) | teknologiaosaamisen johtaminen täytä seuraavat tiedot: