Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen

Tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto kehittää asiantuntijuuttasi ja antaa sinulle varmuutta liiketoiminnan kehittämiseen.  

Koulutuksessa täydennät omaa liiketalouden asiantuntemustasi ja hankit uutta osaamista liiketoiminnan, prosessien, henkilöstön ja hyvinvoinnin johtamisesta. Saat näkökykyä tulevaisuuden muutostarpeisiin sekä keinoja ja rohkeutta niihin tarttumiseen.  

Savonian YAMK-opinnot tarjoavat myös luontevan väylän verkostoitumiseen ja asiantuntijuuden vaihtoon opiskelijakollegoittesi kanssa. 

Koulutuksen käytyäsi osaat: 

  • strategisesti johtaa, kehittää ja uudistaa organisaation toimintaa tulevaisuuden tarpeisiin  
  • arvioida ja kehittää monipuolisesti omia esihenkilö- ja asiantuntijavalmiuksia 
  • toimia menestyksekkäästi esihenkilönä 
  • johtaa henkilöstön osaamista jatkuvasti muuttuvassa ja moninaistuvassa työyhteisössä 

Koulutuksen sisältö

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opinnot koostuvat verkkoympäristössä opiskelusta, intensiivilähipäivistä, itsenäisestä opiskelusta, käytännön työstä ja kehittämistehtävistä. Koulutus sisältää asiantuntijuutta syventäviä ammatillisia opintoja ja monialaisia valinnaisia opintoja. Lukuvuoden aikana kokoonnutaan muutamia kertoja lähiopetukseen intensiivipäiville. Intensiivipäivät ovat pääosin perjantaisin ja lauantaisin. Lähipäivien määrään ja rytmitykseen vaikuttavat myös opiskelijan omat valinnat ammatillisten opintojen ja monialaisten opintojen osalta. Monet opintojaksot voit suorittaa kokonaan verkossa omaan tahtiin.  

Liiketoiminnan kehittämisen YAMK-koulutuksessa vahvistat kehittämis- ja johtamisosaamiseesi liittyviä osa-alueita, kuten tulevaisuuden johtajuutta, liiketoiminnan luovaa kehittämistä, asiakkuuksien ja myynnin johtamista sekä strategista talouden ohjausta. Opintojen aikana sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi myös esimerkiksi palvelumuotoilussa, työhyvinvoinnissa ja esihenkilöviestinnässä. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, valittavanasi on 5–15 opintopisteen laajuudelta yPolkuopintoja. YPolkuopintojen avulla voit edistää omaa liikeideaasi osana opintojasi. 

Opintojesi alussa laadit henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman. Koulutuksen vastuuopettaja yhdessä Savonian muun henkilöstön kanssa ohjaavat ja tukevat henkilökohtaisten tavoitteittesi määrittelemisessä ja saavuttamisessa.

Uramahdollisuudet

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu jo työelämässä toimiville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen. Ylempi AMK-tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen täytä seuraavat tiedot: