Erikoisammattitutkinnot

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Sedu, Verkossa
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Kannettava tietokone, kukkia ja kyniä pöydällä

Kun haluat saada lisää osaamista ja valmiuksia palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen omassa työssäsi tai organisaatiossasi.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittaneella on tuotekehitystyön osaaminen ja valmiudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitysprojekteja sekä kehittää ja uudistaa tuotteita, palveluja tai toimintamalleja. Hän tuntee kehittämiseen liittyvän prosessin eri vaiheet sekä osaa toteuttaa palvelumuotoiluprojektin.

Valittujen tutkinnon osien perusteella osaaminen kohdistuu asiakaslähtöiseen tuotekehitystyön muotoiluun, sen markkinoille tuotteistamiseen tai brändin rakentamiseen. Opiskelija toimii innovaattorina ja kehittäjänä, jolla on taito ja rohkeus ottaa käyttöönsä uusia välineitä ja menetelmiä, tehdä nopeita ja ketteriä kehittämisen kokeiluja.

Tutkinnon suorittajan työpaikka voi olla yksityisellä tai julkisella sektorilla. Voit toimia projektipäällikkönä, asiantuntijana, koordinaattorina tai kehittäjänä omassa organisaatiossasi tai yrityksessäsi.

Mitä saat

Kehität koulutuksen aikana palvelu- ja tuotekehittäjän taitojasi sekä innovaattorin ja palvelumuotoilijan roolissa toimimista.

Saat vahvistusta brändäykseen ja tuotteistamisen taitoihisi. Syvennyt tarkemmin tuotekehitysprosessin läpivientiin ja erilaisten kokeilujen toteuttamiseen. Saat käyttöösi yhteiskehittämisen perusvalmiudet.

Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden eli eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Koulutukseen kuuluu henkilökohtainen oman kehittäjän DISC-profiili ja siihen liittyvä valmennus. Sen avulla saat lisävalmiuksia yhteiskehittämisen taitoihisi.

Tutkinnon sisältö

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:
• Proaktiivinen kehittäminen (90 osp)

Voit valita kaksi osa-aluetta, joihin haluat syventyä opintojen aikana (valinnaiset tutkinnon osat):
• Brändin rakentaminen (45 osp)
• Innovaattorina toimiminen (45 osp)
• Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä (45 osp)
• Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa (45 osp)

Tutkinnon toteutus

Koulutus muodostuu koulutusteemoista, webinaareista ja työpajoista sekä työpaikalla toteutettavista omaan tai toimeksiantajan organisaation tuotteen, palvelun tai toimintamallien kehittämiseen liittyvistä tuotekehitystehtävistä. Tuotekehitystöissä ja kokeiluissa hän toteuttaa organisaation strategiaa, toimii verkostoissa, testaa ideoitaan käytännössä ja parantaa jatkuvasti niiden laatua.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan oma henkilökohtainen kehittymissuunnitelma (HOKS) opintojen etenemiseksi.

Koulutuksen suoritusaika on reilu vuosi. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Sedun asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi. Tapaamiset toteutetaan Teamsilla.

Tutkinnossa osaaminen osoitetaan tutkinnon suorittajan omissa organisaatioiden tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämiseen liittyvissä työtehtävissä. Tuotekehitystyössä merkittävää on saada aikaan uusi tuote, palvelu tai toimintamalli. Ammattitaito arvioidaan työn suunnittelusta ja käytännön työstä.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.

Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu