Erikoisammattitutkinnot

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Noin 1,5 vuotta
Pituus
Noin 1,5 vuotta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat kehittää ja uudistaa oman ammattialasi tuotteita, palveluja tai toimintamalleja. Osaat kehittämiseen liittyvän prosessin eri vaiheet ja osaat valitsemiensi tutkinnon osien perusteella muotoilla tuotekehitystyön asiakaslähtöisesti, tuotteistaa sen markkinoille ja rakentaa sen ympärille toimivan brändin. Sinulla on taito ottaa rohkeasti käyttöösi uusia välineitä ja menetelmiä, tehdä nopeita ja ketteriä kehittämisen kokeiluja sekä työskennellä osana kehittämistiimiä. Tuotekehitystyön tutkinnon suorittaneena osoitat kehittäjän mieltä toimien innovaattorina omassa organisaatiossasi.

Koulutuksen sisältö

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (90 osp) ja neljästä valinnaisesta tutkinnon osasta (yht. 90 osp), joista valitaan kaksi.

Pakollinen ammatillinen tutkinnon osa

  • Proaktiivinen kehittäminen (90 osp)

Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat

  • Brändin rakentaminen (45 osp)
  • Innovaattorina toimiminen (45 osp)
  • Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä (45 osp)
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa (45 osp)

Koulutuksen toteutus

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Koulutus toteutetaan käytännön työtehtävissä työpaikalla, jota täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta sivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, olethan yhteydessä kouluttajaan.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (EAT)

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 euroa (alv 0 %)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu