Sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan perustutkinto | varaosamyyjä

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Autoalan perustutkinto | varaosamyyjä

Autoalan tehtävänä on turvata yhteiskunnan pyörien pyöriminen. Autoala on monipuolinen ja se tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä jatkuvasti uudistuvan tekniikan ja tunnetuimpien tuotemerkkien parissa.

Työelämässä autoalalla

Autoalalla työskentelevältä vaaditaan asiakaslähtöisyyttä, ympäristötietoutta sekä turvallisuussäädösten noudattamista. Autoalan yleisimpiä työpaikkoja ovat esimerkiksi autotalot, auto-, pienkone- ja raskaan kaluston korjaamot, auto- ja autotarvikeliikkeet sekä erilaiset motorisoituja liikkumispalveluita tarjoavat yritykset.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana autoalan perustutkinnon opiskelijat voivat valita osaamisalakseen varaosamyyjän osaamisalan.

Varaosamyyjän koulutus

Varaosamyyjän työ on itsenäistä ja vastuullista myyntityötä. Ajoneuvojen teknisen tuotetuntemuksen kautta varaosamyyjän opinnoissa perehdytään erilaisten ajoneuvojen varaosien, tarvikkeiden ja varusteiden hallintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä asiakaspalveluun. Hyvä varaosamyyjä on kiinnostunut myyntityöstä ja ihmisten kanssa toimimisesta.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Autoalan perustutkinto, varaosamyyjä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan perustutkinto | varaosamyyjä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

 Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Autoalan perustutkinto | varaosamyyjä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: