Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
10-13 kk
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammattitutkinnot
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti - Näytä kaikki  

Alkavat koulutukset
Espoo
1 200 EUR
helmikuu 2023

Helsinki
1 200 EUR
helmikuu 2023

Jyväskylä
1 200 EUR
helmikuu 2023

Kotka
1 200 EUR
helmikuu 2023

Video

Hierojakoulutus

Opiskelu Suomen Hierojakouluilla

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava yritys, joka tarjoaa hierojakoulutusta yhdelltätoista paikkakunnalla ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Kotkassa, Porvoossa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Voit opiskella hierojaksi joko päiväopintona tai töiden ohessa monimuoto-opintoina sekä lisäksi voit täydentää osaamistasi monipuolisilla lisäopinnoilla.

Päivisin tapahtuva opiskelu on ylivoimaisesti suosituin opiskelumuoto kouluilla, sillä 70% oppilaista hakeutuu päiväopiskelijoiksi kouluihin. Opiskelu on intensiivistä ja täyspäiväistä, mutta se antaa kymmenessä kuukaudessa hyvät valmiudet toimia alalla. Opiskelu ja harjoittelu tapahtuu ohjatusti kouluajalla maanantaista perjantaihin. Päiväryhmässä lähiopetusta on arkisin noin 7 tuntia päivässä ja se sisältää koulun klinikalla tehtävän työharjoittelun. Lukuvuosi alkaa joko elokuussa tai helmikuussa. Hierojan opinnot päiväopintoina kestävät 10 kuukautta.

Monimuoto- eli viikonloppuopinnot ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat opiskella joko oman työnsä ohella tai jostain muusta syystä osa-aikaisesti. Opintojen laajuus on lähes sama suoritettuina opintoina kuin päiväopinnoissa, mutta opiskelu on itsenäisempää ja vaatii enemmän opiskelua myös kouluajan ulkopuolella. Viikonloppuryhmän opiskelijoilla mm. asiakasharjoittelun osuutta on vähemmän kuin päiväryhmän opiskelijoilla.

Lukuvuosi alkaa joko elokuussa tai tammi-helmikuussa. Lähiopetusjaksot pidetään pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa perjantai-iltaisin (klo 16-20), lauantaisin ja sunnuntaisin (klo 9-17). Lähijaksot sisältävät koulun klinikalla tehtävän työharjoittelun. Monimuoto-opintojen kokonaiskesto on noin 13 kuukautta.

Hierojakoulutuksen sisältö

Hierojakoulutus on Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa koulutusta, jonka aikana opiskelijat ohjataan neljään näyttökokeeseen. Opiskelijat voidaan ohjata näyttökokeisiin läpäistyään koululla järjestettävän testin sekä suoritettuaan opintoihin kuuluvan työharjoittelun. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja hänet liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin.

Opintojen alussa keskitytään hieronnan perusopintoihin ja keväällä opiskelujen painopiste on asiakashieronnoissa, niveltoiminnan ylläpitämisessä sekä vaihtoehtoisissa hierojakoulutusta tukevissa opinnoissa.

Hieronnan ammattitutkinnon osat ovat

  1. Tuki- ja liikuntaongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen
  2. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen
  3. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä
  4. Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

Hierojakoulun tunneilla on läsnäolovelvollisuus. Koululla suoritettavat maksulliset hierontatunnit lasketaan työharjoittelutunneiksi ja näiden lisäksi opiskelijat huolehtivat hierontaklinikoiden muistakin tehtävistä, kuten esimerkiksi siisteydestä ja vastaanotossa toimimisesta. Näin varmistetaan, että opiskelijat saavat erinomaiset tiedot ja taidot koulutuksesta sekä he pystyvät toimimaan itsenäisesti esimerkiksi yrittäjinä.

Koulutuksessa käytetään pääsääntöisesti Suomen Hierojakoulujen omia anatomian teoria- ja harjoituskirjoja sekä monisteita. Käytössä on myös anatomian applikaatio sekä kattava digitaalinen opiskeluympäristö. Lisäksi koululla on useita luurankoja käytännön opetuksen tueksi ja kattava käsikirjasto. Kirjastosta löytyy monipuolisesti tietoa ammatillista kehitystä varten.

Upeat lisäkoulutusmahdollisuudet

Suomen Hierojakoulut tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuiset lisäkoulutusmahdollisuudet hierojakoulutuksen ohessa suoritettavaksi. Opiskelijat voivat valita suoritettavaksi esimerkiksi kuntosalivalmennuksen tai hyvinvointianalyysin asiantuntijan lisäkoulutuksia.

Personal trainerin lisäkoulutuksessa opiskelija saa haltuunsa personal training -asiantuntijoiden kehittämät, tieteelliseen tutkimukseen perustuvat valmennustyökalut sekä elintapaohjauksen taidot, joilla toimia asiakkaan henkilökohtaisena valmentajana. Ammatillisesti hierojan ja personal trainerin koulutukset täydentävät toisiaan erinomaisesti. Molemmissa ammateissa asiakasryhmä on sama ja koulutukset tarjoavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen sekä monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia. Hieroja ja personal trainerin koulutuskokonaisuus tarjoaa erinomaiset edellytykset toimia monipuolisena terveydenhuoltoalan asiantuntijana. Kouluttajana toimii yhteistyökumppani Nordic Health Academy, joka on johtava elintapahoidon ammattilaisten kouluttaja Suomessa.

Behavior Change Specialistin lisäkoulutuksessa opiskelijat saavat ainutlaatuisen osaamisen asiakkaan ohjaamiseen kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Koulutuksessa opitaan oikeat ja tieteellisesti todistetut lähestymistavat yksilölliseen valmentamiseen, joilla asiakas oppii liikkumaan ja syömään terveellisemmin sekä sisäistämään terveelliset elämäntavat. Koulutuksen järjestää yhteistyökumppani Nordic Health Academyja se on suunnattu mm. terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Hierojana ja Behavior Change Specialistina voit tukea asiakkaasi sekä kehon että mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin ja tarjota eväät käänteentekevään muutokseen.

Suomen Hierojakoulujen opiskelijat ovat kiiteltyjä hyvistä kädentaidoistaan: 75 000 tyytyväistä hieronta-asiakasta ympäri Suomen kertovat omaa tarinaansa opetuksen tasosta!

Hakeminen

Sinustakin hieroja? Koulutukseemme on jatkuva haku.

Koulutus on suunnattu aikuisille. Perusvaatimuksina koulutukseen hakeutuville ovat terveelliset elämäntavat, peruskoulun oppimäärä, suomen kielen riittävän hyvä hallinta, kiinnostus sosiaali‑ ja terveysalaa kohtaan sekä korkea motivaatio.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivustolla.

Tutkinto / todistus

Koulun oma todistus / Koulutettu hieroja (Hieronnan ammattitutkinto)

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 1200 €

Hinnat sisältävät opetuksen, materiaalit, paidan sekä varausmaksun. Maksu on mahdollista suorittaa useammassa laskutuserässä, kysy lisätietoja Suomen Hierojakouluilta.

Lisäkoulutusten hinnat (mahdollista maksaa osissa):

  • Personal Trainer 995 €
  • Behavior Change Specialist 450 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut: Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Lahti

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava yritys, joka tarjoaa hierojakoulutusta yhdellätoista paikkakunnalla ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Kotkassa, Porvoossa, Lahdessa, Turussa ja Tampereella. Voit opiskella hierojaksi joko päiväopintoina tai töiden ohessa monimuoto-opintoina sekä lisäksi voit täydentää...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Lahti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Lahti

Piispanportti 10 B
02200 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Panu
Koulutus oli lyhyt mutta ytimekäs. Asiaa tulee aluksi paljon ja tuntuu että mihin tässä on ryhtynyt, mutta lopuksi kiitos seisoo. :) Teoriatunnit selkeet. Käytännön harjoittelua todella paljon. Asiakastöitä ehkä vähän liikaa, mutta hyvin siitä selvisi. Sitähän työkseen joutuu tekemään jos ko. alalle jää. Laadukas/monipuolinen opetus, mukavat o...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hierojakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Valitse sinua kiinnostavat lisäkoulutukset
Personal trainer
Behavior Change Specialist