Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Maatilayrittäjälle suunnitellussa, verkko-oppimisympäristössä toteutettavassa yrittäjäkoulutuksessa keskiössä on oman tilasi liiketoiminnan suunnittelu. Valmennuksessa perehdyt oman maatilan tavoitteelliseen ja tehokkaaseen kehittämiseen. Parannat yrittäjäosaamistasi ja lisäät osaamista maatilasi suunnitelmallisempaan kehittämiseen tilan tuotantosuunnasta riippumatta.

Valmennuksen ja tutkinnon suorittamisen jälkeen hallitset maatilasi yritystoiminnan kokonaisuutena. Kehität talousosaamistasi oman tilan tietoja hyödyntäen; tarkastelussa ovat tilan resurssit, prosessit, tuotannon ja talouden tulokset. Kykenet hyödyntämään omia vahvuuksiasi maatilayrittäjänä sekä tekemään perusteltuja päätöksiä tilasi kehittämiseksi. Osaat tulkita laskelmia ja sinulla on keinoja tuotannon tehostamisen sekä toiminnan kehittämiseen.

Opiskele maatilayrittäjyyttä verkko-opintoina omaan tahtiisi

Verkkokoulutuksen voit aloittaa joustavasti, heti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimisen jälkeen. Tässä suunnitelmassa kanssasi sovitaan muun muassa se aikataulu, millä aiot koulutuksen suorittaa. Lisäksi tässä kohtaa on hyvä keskustella vastuukouluttajasi kanssa mielessäsi olevista ohjaustarpeista.

Maatilayrittäjien verkkokurssi on suunniteltu siten, että opiskelu työn ohessa vie keskimäärin noin puoli vuotta. Kaikki opiskelumateriaali on kuitenkin käytössäsi heti alusta alkaen, joten opiskeluinnon syttyessä palavana päällesi, sinun ei tarvitse himmailla tahtia. Voit siis itse vaikuttaa myös nopeampaan suorittamistahtiin.

Opiskelu maatilayrittäjien verkkokurssilla käytännössä

Opiskelet verkko-oppimisympäristössä yritystoiminnassa tarvittavia asioita: yrittäjänä toimimista, talousasioita sekä muita yritystoiminnan kannalta keskeisiä aihealueita. Ajankohtaiset tietopaketit sisältävät monipuolisia tehtäviä, joiden avulla voit kehittää yritystäsi ja saat kokonaiskuvan yrittäjämäisestä ajattelutavasta sekä yrittäjänä toimimisesta.

Koulutus toteutetaan joustavasti etävälinein Pinja -verkko-oppimisympäristössä, jossa koulutusmateriaalit ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Opintoja varten tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Suosittelemme myös headsettiä (mikrofoni ja kuulokkeet). 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Maatilayrittäjyyden verkkokurssin sisältö on suunniteltu henkilöille, jotka ovat siirtymässä maatilayrittäjiksi tai maatilalla yrittäjänä jo toimiville, jotka haluavat vahvistaa liiketoimintaosaamistaan.

Koska opinnot suoritetaan verkko-opintoina, on pääsyvaatimuksena internet-yhteyden lisäksi sujuva suomen kielen taito sekä toimistoautomaation perusohjelmien (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta) hallinta.

Koulutukseen haetaan koulutuksen järjestäjän kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Maatilayrittäjien verkkokoulutuksen kautta suoritat Yrittäjyyden ammattitutkinnon.

Kustannukset

Valmennus ja tutkinnon suorittaminen on osin valtion rahoittamaa, jolloin sinulle jää maksettavaksesi vain omavastuuosuus. Tässä koulutuskokonaisuudessa omavastuuosuus on 500€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin...

Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu