Itsenäiset maisteriohjelmat

Maritime digital solutions (MSC)| päiväopinnot

Pituus
1 vuosi
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Maritime digital solutions (MSC)| päiväopinnot

nainen käytävällä

Kehitä tietojasi ja taitojasi merenkulun digitalisaation mahdollisuuksista ja trendeistä ja työskentele digitalisoituvassa ympäristössä suunnittelemalla kestäviä ja ympäristöystävällisiä strategioita. Hae vuoden mittaiseen Maritime Digital Solutions -opintoohjelmaan!

Koulutusohjelman sisältö

Opintojen aikana opiskelijalla on mahdollisuus saada syvällistä tietoa ohjelmoinnista, merenkulun liiketoiminnan johtamisesta ja merenkulun ympäristön kestävyydestä. Tavoitteena on antaa opiskelijoille käsitys meriliikenteen tavaravirroista, merenkulun markkinoista ja merenkulkualan yritysten strategioista. Ohjelma sisältää eritasoisia tietotekniikan kursseja sekä valinnaisia ​​kursseja, joista opiskelijat voivat valita koulutustaustansa ja ammatillisen kokemuksensa mukaan sopivat.

Merenkulkutekniikan monitieteinen opiskelu antaa ymmärrystä merenkulkualan digitalisoitumisesta. Samalla koulutus antaa tietoa taloudellisista sekä ympäristöön vaikuttavista haasteista, joissa prosesseja voitaisiin parantaa tietotekniikan avulla. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus jatkaa opintojaan tohtorintuntintoon, jossa he pääsevät syventämään asiantuntemustaan entisestään.

Uramahdollisuudet

Ohjelman valmistuneet ovat valmiita työskentelemään digitalisoituvassa meriympäristössä, suunnittelemaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä strategioita, osaavat kehittää data-analyysiin perustuvia järjestelmiä ja prosesseja sekä johtaa tiimiä muuttuvassa, kansainvälisessä ympäristössä.

Koska merenkulkuala on kansainvälinen, valmistuneet voivat aloittaa työskentelyn kaikkialla maailmassa maissa, satamassa ja muissa merenkulkualan yrityksissä. Tarjolla on myös mahdollisuus työskennellä julkisella sektorilla alan kehittäjänä ja koordinaattorina. Lisäksi yliopistot ovat tärkeä työmarkkina tohtoritason opintojen jatkamiselle, mukaan lukien projektitutkimus- ja opetustyö.

Hakeminen

Hakuaika 1.2.-1.8.2024

Hakijalla tulee olla maisterin tai vastaavan tai kandidaatin tutkinto nimellismäärässä vähintään 240 op; tai kandidaatin tutkinto tai vastaava 180 op:n nimellismäärässä ja lisäksi 60 op merenkulkualan osaamista (aikaisemman työsuhteen, tutkinto-opintojen tai muuntyyppisten opintojen muodossa).

Tallinnan teknillisen korkeakoulun opintoihin pääsemiseksi hakijalla on oltava vähintään 60 % korkeimmasta mahdollisesta CGPA:sta (tämä vaatimus koskee jokaista hakemiseen käyttämääsi koulutustutkintoa).

Hakeminen Maritime Digital Solutions -ohjelmaan

Hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test-koe.

Maritime Digital Solutions -ohjelman pääsykoe koostuu kahdesta osasta:

  1. Motivaatiokirje (0-10p)
  2. Haastattelu (0-10p).

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja GRE General Test -kokeesta. 

Tutkinto / todistus

Master of Science in Engineering (MSc)

Kustannukset

Lukukausimaksu EU: n ulkopuolisille opiskelijoille: 6000 € vuodessa

Koulutus on maksuton EU / ETA-opiskelijoille.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maritime digital solutions (MSC)| päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.