Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Sähkö- ja automaatiotekniikka | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
   
Monimuotototeutus
Tampere
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | Sähkö- ja automaatiotekniikka | monimuotototeutus

Tavoite

Sähkö- ja automaatiotekniikan monimuotototeutus antaa tutkinto-ohjelman suorittaneelle valmiudet työskennellä laaja-alaisesti sähkövoima- ja automaatioalan vaativissa asiantuntijatehtävissä. Valmistut insinööriksi, jolla on vahva osaaminen teollisuuden ja energia-alan sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Laajojen sekä sähkövoimatekniikkaan että automaatiotekniikkaan painottuvien ammattiopintojen lisäksi saat vahvan matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen sekä alan keskeisiä tietoteknisiä valmiuksia. Nämä luovat sinulle vankan pohjan edelleen kehittää osaamistasi työelämässä tai mahdollisissa myöhemmissä jatko-opinnoissa.Koulutuksessa hyödynnetään uusia digitaalisia ratkaisuja sekä energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen periaatteita.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörinä luot tulevaisuuden älykkäitä energiaratkaisuja, ja olet mukana varmistamassa, että teollisuus ja energianhuolto toimivat turvallisesti ja energiatehokkaasti. Alan insinöörit työskentelevät muun muassa suunnittelijoina ja esimiehinä sekä käyttö- ja kunnossapitotehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelma antaa hyvät valmiudet alalla tarvittavien tekniikoiden monipuoliseen hallintaan. Ensimmäisen ja toisen vuoden aikana luodaan laaja pohja insinööriopinnoille. Kolmannen ja neljännen vuoden opinnoissa syvennetään osaamista oman opintosuunnan tavoitteiden mukaisesti.

1. opiskeluvuoden vuositeema: Sähkö- ja automaatiotekniikka toimialaan tutustuminen, tekniikan alan perusosaamisen hankkiminen ja omien osaamistarpeidensa selvittäminen.

2. opiskeluvuoden vuositeema: Insinööriosaamisen perustaitojen hankkiminen, oman opintosuunnan ammatillisten perusteiden hallinta sekä toimiminen projektiryhmän jäsenenä.

3. opiskeluvuoden vuositeema: Ammatillisten perustaitojen syventäminen, selville ottamisen -oppimisperiaatteen syventäminen ja vastuullinen toiminta erilaisissa ryhmissä.

4. opiskeluvuoden vuositeema: Valmius kehittyä oman ammattialansa ammattilaiseksi, sähköteknisten järjestelmien käyttö, suunnittelu ja ylläpito sekä kokonaisuuksien hallinta.

Voit suorittaa osan kolmannen ja neljännen opintovuoden opinnoista kansainvälisessä vaihdossa tai työskentelemällä yritysprojekteissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: